• Kafeskuslari.com ailesine hoş geldiniz..

Sizde kafes kuş türünüz hakkında paylaşım yapmak ve soru sormak için üye olunuz.
    Sizde ailede yerinizi alınız...

Cennet papağanım hasta

Duru17

Yeni Üye
Hastalık Belirtileri
Kabarma zayıflama halsiz , yem yiyor ama durgun ve sanki ayaklarının rengi diğer kuşa göre değişik
Kullanılan İlaç
Vitamin verdim
Merhaba şehmus bey İki cennet papağanım var biri kabarıyor ve kanatları arasına gömülerek uyuyor . Veterinere gittim vitamin verdi düzelmedi beş gün geçti tekrar götürdüm kursak mantarı dedi mikostatin verdi ordan çıktım ilacı aldım hiç kullanmadan kuşlarımı aldığım kişiye gittim onlarda baktılar ve üşüttüğüne karar vererek antibiyotik önerdiler flagy diye bir ilaç . Ne yapmalıyım kuşa yanlış bişey vermek istemiyorum destek olurmusunuz lütfen 🙏🏻🥺 burada herkes sizden bahsediyor . Bu arada kuşları alalı iki ay oldu ve bebekler sanırım hala

Ekli dosyalar

Semiha S.

Eski Forumcu
Moderatör
Kıdemli Üye
Yem yiyorlar mı? Kusma var mı? Temiz peçete üzerine güncel dışkısını ve yandan net görünecek şekilde streamable üzerinden videosunu yükleyip linkini burada paylaşırmısınız. Kullandığınız takvşye varsa hangileri paylaşır mısınız.

Duru17

Yeni Üye
Merhaba ilgilendiğiniz için çok teşekkürler insan çok çaresiz hissediyor kuş olunca :( hemen paylaşıyorum . Flagy henüz kullanmadım şimdiye kadar kullandığım ilaçlar sadece iki vitamin veteriner verdi pazar gününden beri verdim ikişer damla dışkı rengi daha açık renk normalinden ve ishal değil ama biraz daha gevşek diyebilirim yem yiyor su içiyor

Ekli dosyalar

Duru17

Yeni Üye
Kafeslerini yeni temizlemiştim dıskı resimlerini de atıcam. Video da çektim kuşu ama sadece resim dosyası paylaşılıyor sanırım

Demet bükay

İkon Üye
Moderatör
Şampiyon Üye
Merhaba ilgilendiğiniz için çok teşekkürler insan çok çaresiz hissediyor kuş olunca :( hemen paylaşıyorum . Flagy henüz kullanmadım şimdiye kadar kullandığım ilaçlar sadece iki vitamin veteriner verdi pazar gününden beri verdim ikişer damla dışkı rengi daha açık renk normalinden ve ishal değil ama biraz daha gevşek diyebilirim yem yiyor su içiyor
Maşallah SüphanAllah 😊🤲
İkiside yavru😊🤲

Röhnfried ürünleri tavsiye ediyor ve kullanıyoruz
Entrobac/ probiyotik bağışıklık sistemi içindir
Gervit-w /multivitamin
BtAmin forte/ tüy kas kemik yapısını destekler

Bağışıklık düşüyor bebişlerin😔🤲
Biran evvel temin edin ve kullanın lütfen
Cennetler dirençlidir kolay kolay hasta olmaz
Bebeklerin bağışıklık sistemi zayıftır lütfen hemen temin edin ve kullanın
Avi serisi veteriner ticaret vitaminidir, faydası %20 dir
Röhnfried ürünleri %99 dur

Mamaist.com dan temin edebilirsiniz, güvenilir, sitemizin sponsoru ve cam şişede Bölünmüş olarak geliyor, bende ordan alıyorum😊🥰

Not: bir çiftde benim var😊🥰🤲🧿

Duru17

Yeni Üye
Maşallah SüphanAllah 😊🤲
İkiside yavru😊🤲

Röhnfried ürünleri tavsiye ediyor ve kullanıyoruz
Entrobac/ probiyotik bağışıklık sistemi içindir
Gervit-w /multivitamin
BtAmin forte/ tüy kas kemik yapısını destekler

Bağışıklık düşüyor bebişlerin😔🤲
Biran evvel temin edin ve kullanın lütfen
Cennetler dirençlidir kolay kolay hasta olmaz
Bebeklerin bağışıklık sistemi zayıftır lütfen hemen temin edin ve kullanın
Avi serisi veteriner ticaret vitaminidir, faydası %20 dir
Röhnfried ürünleri %99 dur

Mamaist.com dan temin edebilirsiniz, güvenilir, sitemizin sponsoru ve cam şişede Bölünmüş olarak geliyor, bende ordan alıyorum😊🥰

Not: bir çiftde benim var😊🥰🤲🧿
Tavsiyeniz için çok teşekkürederim umarım ilaçlar gelene kadar kuşumuz dayanır. Sağlıklı olsunlar diye normalde de kullanırım bunları 🙏🏻

Duru17

Yeni Üye
Merhaba flagy kullanmayın öncelikle tünekte onları görebileceğim video ve peçete üzerine yapmış oldukları bir kaç dışkı resmi görelim
Kuşun (mavi olan) videolarını paylaştım. Akşamüstü kuşçuya götürdüğümde durumu kötü dedi ve ben oldukça panik içindeyim 🙏🏻

Burçak A.

Eski Forumcu
Moderatör
Kıdemli Üye
O tünekteki dışkı mavi olana mı ait

Duru17

Yeni Üye
O tünekteki dışkı mavi olana mı ait
Dışkı için akşamüzeri götürdüğüm kuşçu dışkısında yemler var tam ögütmemiş dedi . Bir fotoğraf paylaşıyorum şimdi dışarıya bu kafesle götürmüştüm altlarımda peçete var ve sağlıklı olan biraz su dökmüş onun dışında yarın yine gönderirim . Birde yem yerken çektim . Şık sık yem yiyor

Ekli dosyalar

Demet bükay

İkon Üye
Moderatör
Şampiyon Üye
Dışkı için akşamüzeri götürdüğüm kuşçu dışkısında yemler var tam ögütmemiş dedi . Bir fotoğraf paylaşıyorum şimdi dışarıya bu kafesle götürmüştüm altlarımda peçete var ve sağlıklı olan biraz su dökmüş onun dışında yarın yine gönderirim . Birde yem yerken çektim . Şık sık yem yiyor
Onlar yavru kızıldaldarı olmalı, aspur ve yavru yemi ve çekirdek yemeli,

Burçak A.

Eski Forumcu
Moderatör
Kıdemli Üye
Ağzında koku, salyalı kusma var mı? Ben yem göremedim bir de kafeslerindeki kuş kumu gritli değil, gritli kuş kumu hatta kuş kömürü alırsanız bir de öyle bakalım 😊

Duru17

Yeni Üye
Onlar yavru kızıldaldarı olmalı, aspur ve yavru yemi ve çekirdek yemeli,
Çekirdek asla yemiyorlar içindeki çekirdekler kalıyor hep. Kuşları alırken yanında verilen açık yemler ve aspur vardı ama götürdüğüm veteriner atmamı söyledi belki onlardan birhastalkk gelmiştir diye . Kapalı yem aldım . Versele marka önerdiler onu da sipariş verdim ama ne olması gerekiyorsa onu alayım. Hiç bilgim yok gerçekten . Sadece muhabbet kuşu bakmıştık o zaman çocuktum .

Duru17

Yeni Üye
Ağzında koku, salyalı kusma var mı? Ben yem göremedim bir de kafeslerindeki kuş kumu gritli değil, gritli kuş kumu hatta kuş kömürü alırsanız bir de öyle bakalım 😊
Kusma yok sadece yanındaki kuşa göre daha küçüldü hareketi azaldı ve kafasını gömerek uyuyor kanatlarına . Birde hep kabarık halsiz kuş kumuna tekrar bakayım bugün aldım kumu da

Demet bükay

İkon Üye
Moderatör
Şampiyon Üye
Çekirdek asla yemiyorlar içindeki çekirdekler kalıyor hep. Kuşları alırken yanında verilen açık yemler ve aspur vardı ama götürdüğüm veteriner atmamı söyledi belki onlardan birhastalkk gelmiştir diye . Kapalı yem aldım . Versele marka önerdiler onu da sipariş verdim ama ne olması gerekiyorsa onu alayım. Hiç bilgim yok gerçekten . Sadece muhabbet kuşu bakmıştık o zaman çocuktum .
Açık vermeyin kapalı verin, tabiatinda çekirdek var😔versele laga uygun ama yetişkin
Kızıl darı verin
Maşallah veterinerler atın der, tedavi bilmez kendi ürünlerini satar inanamıyorum 😡
Bu uygun
Mamaist.com dan Cennetler için Şehmus hocamız tohumlardan çok güzel yem hazırlar isterseniz

Ekli dosyalar

Demet bükay

İkon Üye
Moderatör
Şampiyon Üye
Açık vermeyin kapalı verin, tabiatinda çekirdek var😔versele laga uygun ama yetişkin
Kızıl darı verin
Maşallah veterinerler atın der, tedavi bilmez kendi ürünlerini satar inanamıyorum 😡
Bu uygun
Mamaist.com dan Cennetler için Şehmus hocamız tohumlardan çok güzel yem hazırlar isterseniz
Sabah ilk iş kızıldarı alın verin mutlaka severek yerler, sonra dışkı paylaşın bakalım, iştahla yemeli ler ki rahat büyüsünler ve takviyeleri alın lütfen
En güvenli site mamaist.com dur tavsiye ederim bende alıyorum