• Kafeskuslari.com ailesine hoş geldiniz..

Sizde kafes kuş türünüz hakkında paylaşım yapmak ve soru sormak için üye olunuz.
    Sizde ailede yerinizi alınız...

Güncel sorunlar! Cennet papağanı sıvı dışkı

xihatesnakeu

Yeni Üye
Merhaba arkadaşlar biliyorsunuz havalar aşırı sıcak bizim burası 40 küsür dereceleri görüyor nem de var kuşum son 3 4 gündür daha cok sıvı dışkı yapmaya başladı hareketli canlı yemek yiyor içiyor bi sorunu yok gibi ama bu sorun sadece sıcak havadan fazla su içmekten mi oluyor acaba bir sorayım dedim fotoğrafları da ekleyeceğimEkli dosyayı görüntüle 91654Ekli dosyayı görüntüle 91654Ekli dosyayı görüntüle 91655Ekli dosyayı görüntüle 91656Ekli dosyayı görüntüle 91654

Aslı Ö.

İkon Üye
Moderatör
Uzman Mentör
Kıdemli Üye
Editör
Merhaba ben bu aralar sulu dışkıları çok baz almıyorum. Mevsim gereği su tüketimi fazla oluyor. Dışkılamaya yansıyor. Siz probiyotik takviyesi yapın ama yine sorun çözüleceğini sanmıyorum. Sadece şunu diyebilirim. Havalar normale döndüğünde dışkıları takip edin. Hala bu şekilde sıvı devam ederse konu altına güncelleme yapın. Yemesi içmesi neşesi genel hali nasıl peki.

xihatesnakeu

Yeni Üye
Merhaba ben bu aralar sulu dışkıları çok baz almıyorum. Mevsim gereği su tüketimi fazla oluyor. Dışkılamaya yansıyor. Siz probiyotik takviyesi yapın ama yine sorun çözüleceğini sanmıyorum. Sadece şunu diyebilirim. Havalar normale döndüğünde dışkıları takip edin. Hala bu şekilde sıvı devam ederse konu altına güncelleme yapın. Yemesi içmesi neşesi genel hali nasıl peki.
Gayet normal yiyor içiyor neşeli. Bu yüzden çok sorun etmedim ama 3 4 gündür devam edince bir sormak istedim sorun var mı diye

Aslı Ö.

İkon Üye
Moderatör
Uzman Mentör
Kıdemli Üye
Editör
Gayet normal yiyor içiyor neşeli. Bu yüzden çok sorun etmedim ama 3 4 gündür devam edince bir sormak istedim sorun var mı diye
Bazen gün içinde fazla efor sarf edip su içimi fazla olur yada havalar çok sıcak yine su içimi fazla olur. Ben dışkıları fazla su içimine yoruyorum. Ama isterseniz tekrardan başka dışkıları ekleyin bakalım. Yada siz gözlemleyin sulu dışkılamayı.

Üst Alt