Merhaba cennet papağanı çiftimden erkek olan 1 seneye yakın bendeydi 2-3 ay önce dişi bir kuş aldım başta ayrı kafeslerde ydi ona rağmen acayip bir şekilde ötüşü lleri için ilk gün serbest bir şekilde bıraktım ikisini ilk günden birbirlerine alışmışlardı 1 ay sonra ilk yumurtaları geldi 4 yumurta vardı toplamda yuvanın altına kalın mısır granül serdim kapalı bir odaya aldım orada bakmaya başladım ama nem değerini bir türlü yükseltemedim nem ölçer de oda nemi 35 oluyordu benim okuduğum kadarıyla 50-60 lara çıkartmam gerekiyordu iki tane küçük nem cihazı aldım (bardak boyutunda) ona rağmen artmadı kuluçkanın bitmesini 28 gün bekledim bir yumurta kırılmıştı içinde sarının içinde kırmızı nokta vardı attım sonra diğeri ışık kontrolünde yavru vardı hem küçüktü hem yeşil renk vatsı çıkardım yuvadan son iki yumurtada süre dolunca ışıkla baktım yavrular vardı yumurtanın yarısı kadar ama yeşil sıvı vs gözüküyordu çıkardım daha yumurtaları çıkarmadan kuşlarım tekrar çiftleşiryordu son yumurtaları çıkarmamdan yaklaşık 20 gün geçti bugün 3. Yumurtayı yaptılar yuvalık altına hiç bir şey koymadım kafese şerit şeklinde a4 astım onla yuva yaptılar az çokşuan nem 20-25 civarı yine yükselmiyor Ankara'da yaşıyorum camı açıp havalandırıyorum kapı sürekli kapalı ama bir türlü nemi yükseltemiyorum nem önemlisi yavruların çıkması açısından banyı vs. Koysam yükselirmi nem nasıl yükseltebiliriz bilen biri yardımcı olursa çok sevinirim içimde dert oldu