• Kafeskuslari.com ailesine hoş geldiniz..

Sizde kafes kuş türünüz hakkında paylaşım yapmak ve soru sormak için üye olunuz.
    Sizde ailede yerinizi alınız...

Cennet papağanı kaç aylık kızgınlaşır?

Jroks

Yeni Üye
Bir çift cennet papağanım var erkek 6 aylık oluyor dişiyi bilmiyorum.1 ay önce yuvalık alıp kafeslerine taktım.Yuvaya girip çıkıyorlar ama yumurta vs şeyler yok.Kızgınlaşması için nijer tohumu ve e vitemini aldım.İşe yarar mı?

Demet bükay

İkon Üye
Moderatör
Şampiyon Üye
Bir çift cennet papağanım var erkek 6 aylık oluyor dişiyi bilmiyorum.1 ay önce yuvalık alıp kafeslerine taktım.Yuvaya girip çıkıyorlar ama yumurta vs şeyler yok.Kızgınlaşması için nijer tohumu ve e vitemini aldım.İşe yarar mı?
Sağlıklı çifleşme yaşı en erken 1 dir

Jroks

Yeni Üye
Kızışması için ürün kullanmamda bir sakınca olur mu. Ve faydası olur mu?

Demet bükay

İkon Üye
Moderatör
Şampiyon Üye
Kızışması için ürün kullanmamda bir sakınca olur mu. Ve faydası olur mu?
Bence kendi haline bırakın çünkü henüz gelişimleri tamamlanmadı, daha küçükler, yumurtlarken sıkışma olabilir, yumurta sinirlere baskı yaparsa felç olabilir Allah korusun
Kalamar kemigi ve gaga taşı mutlaka verin kafeste olsun

Jroks

Yeni Üye
Krakerde yapıştırıcı kullanılır doğal olduğunu bilemeyiz ve tabiki tazeliğini hiç bilemeyiz, zehirlenme vakaları çok oluyor, lütfen kaldırın😊
Cennet papağanım çok garip meyveli kuş yemi aldım en kaliteli yemlerden alıyorum sadece yemlikteki çekirdekleri yiyor ondan dolayı krakeri koyuyorum yoksa normal yem yemiyor.

Erenb51

Tutkulu
Cennet papağanım çok garip meyveli kuş yemi aldım en kaliteli yemlerden alıyorum sadece yemlikteki çekirdekleri yiyor ondan dolayı krakeri koyuyorum yoksa normal yem yemiyor.
meyveli almayın zaten çok zararlı, çekirdeği de fazla yememesi lazım

Demet bükay

İkon Üye
Moderatör
Şampiyon Üye
Versele laga tavsiye ederim, kızıldarı da çok severler, mamaist.com dan Şehmus BAKIR hocamız Cennetler için çok güzel karışımlar hazırlıyor, alabilirsiniz 😊

Üst Alt