- Hastalık Belirtileri
- İshal
- Hastalık Belirti Tarihi
- 2 Tem 2025
Merhaba dün ailemize katılan cennet papağanımız 6 aylık olduğu söylendi elden beslenmiyor. Besleyen arkadaş kafeste tutmuyordu bir sürü kuşla birlikte çatıda yaşıyordu şimdi bizde kafeste ve çok ürkek dünden beri yem yemiyor. Ara ara az su içiyor ama yeme yönelmiyor yem olarak kendi yediği yem çekirdek yemi verdim birde dal darı koydum. Ama ishal yemekte yemiyor endişelendim hasta olmasından başına bişey gelmesinden. Daha önce bi yavrumuz vardı 1 ay çok alıştık birbirimize mamadan yeme düştü uçmaya başladı çok mutluydu sonra ishal olmuştu sabah uyandığımızda ölmüştü hiç bişey anlayamadım çok üzüldük
Yeni kuşumuz da aynı duruma varsa hatalarımı yapamak istemiyorum portakalımız ishal olunca endişelendim bu konuda tecrubemiz yok. Petshoptan bana bir b complex verdiler bunu suyuna kat diye ama sizlere sorayım dedim normalmi bu yeni ortama geldiğinden yoksa hastalandımı ne yapmalıyım.

Yeni kuşumuz da aynı duruma varsa hatalarımı yapamak istemiyorum portakalımız ishal olunca endişelendim bu konuda tecrubemiz yok. Petshoptan bana bir b complex verdiler bunu suyuna kat diye ama sizlere sorayım dedim normalmi bu yeni ortama geldiğinden yoksa hastalandımı ne yapmalıyım.

Son düzenleme: