• Kafeskuslari.com ailesine hoş geldiniz..

Sizde kafes kuş türünüz hakkında paylaşım yapmak ve soru sormak için üye olunuz.
    Sizde ailede yerinizi alınız...

Sende Yorum Yap! Cennet papağanı evcilleşmiyor

Luffy senpai

Yeni Üye
İki hafta önce iki adet cennet papağanı yavrusu sahiplendim ama bu kuşlar el beslemesi değildi anne baba beslemesi yavrulardı ve bu yavruları ne yaptıysam evcilleşmiyorlar insandan delicesine korkuyorlar sanki petshoptan alınmış kuşlar gibi bana alışması için elimden mama yedirmeye çalıştım yemediler zaten darı kırmaya başlamışlardı alışmaları için perde taktiği dair kafeste uzun süre elimi sabit tutmak mı dersiniz herşeyi denedim kuşlar asla alışmadı iki haftadır hatta darı yedikçe daha yabani olmaya başladılar en son çare iki kuşu ayrı kafeslerde ayrı odalara aldım birbirlerini görmesinler diye şimdi de birbirlerine bağırıp kafes içinde deli gibi kendilerini tellere vuruyorlar bu kuşları evcilleştirmek için ne yapmam gerekiyor yardımcı olursanız sevinirim

0xhex

Yeni Üye
hocam aynisi başıma geldi 1 ay uğraştım ama dediğiniz gibi delicesine korkuyordu benden 2 side, en sonunda gittim 1 tane sultan papağanı ile takas ettim...

Üst Alt