• Kafeskuslari.com ailesine hoş geldiniz..

Sizde kafes kuş türünüz hakkında paylaşım yapmak ve soru sormak için üye olunuz.
    Sizde ailede yerinizi alınız...

Güncel sorunlar! Cennet papağanı ele alıştırma

DumanKuş657

Yeni Üye
Arkadaşlar kuşu(cennet papağanı) almamın üzerinden 1 ay geçiyor 4 aylık benden korkmuyor alıştırmak için elimi uzatıyorum elimi çekmiyorum elimi kanatıyor çok hızlı bir şekilde alıştırmam lazım nasıl alıştırabilirim arada dışarı çıkarıyorum sürekli aynaya gidiyor

teks_winrer

Paylaşımcı
Arkadaşlar kuşu(cennet papağanı) almamın üzerinden 1 ay geçiyor 4 aylık benden korkmuyor alıştırmak için elimi uzatıyorum elimi çekmiyorum elimi kanatıyor çok hızlı bir şekilde alıştırmam lazım nasıl alıştırabilirim arada dışarı çıkarıyorum sürekli aynaya gidiyor
Muhtemelen aynada kendisini görünce başka kuş var sanıyor. Aynayı kapatıp deneyin

DumanKuş657

Yeni Üye
Muhtemelen aynada kendisini görünce başka kuş var sanıyor. Aynayı kapatıp deneyin
Dışarı çıkarmadım bu sefer küçük içinde hiçbirşey olmayan bir kafese koydum elime hiç gelmedi ben aldım elime birkaç kez sevdim aynı şekil yine gelmiyor elime anca ben tutarsam ısırmayı kesti biraz elimle yem verdi yedi ama parmağıma veya elime gelmiyor