C cennetkusu Yeni Üye Katılım 8 Şub 2025 Mesajlar 18 Tepkime puanı 5 Puanları 3 2 May 2025 #1 Ben sarı olan kuşu erkek diye almıştım ama 4 adet yumurtladı bu süreçte yeşil kuşla bir ciftlesme goremedim ve kafes içinde kavgalar mevcut
Ben sarı olan kuşu erkek diye almıştım ama 4 adet yumurtladı bu süreçte yeşil kuşla bir ciftlesme goremedim ve kafes içinde kavgalar mevcut
Şehmus BAKIR İkon Üye Yönetici Yetkili Kurucu Kurucu Üye Üretici Katılım 20 Ağu 2018 Mesajlar 20,537 Tepkime puanı 29,042 Puanları 113 Yaş 41 2 May 2025 #2 Merhaba lütfen kafes içinde tünekte hareket halinde iken 1 dakikalık video çekip ekler misiniz Upload Video Online - Free Video Hosting - Streamable Upload your video in seconds on Streamable. We accept a variety of video formats including MP4, MOV, AVI, and more. It's free, try it now! streamable.com
Merhaba lütfen kafes içinde tünekte hareket halinde iken 1 dakikalık video çekip ekler misiniz Upload Video Online - Free Video Hosting - Streamable Upload your video in seconds on Streamable. We accept a variety of video formats including MP4, MOV, AVI, and more. It's free, try it now! streamable.com
C cennetkusu Yeni Üye Katılım 8 Şub 2025 Mesajlar 18 Tepkime puanı 5 Puanları 3 2 May 2025 #3 Şehmus BAKIR' Alıntı: Merhaba lütfen kafes içinde tünekte hareket halinde iken 1 dakikalık video çekip ekler misiniz Upload Video Online - Free Video Hosting - Streamable Upload your video in seconds on Streamable. We accept a variety of video formats including MP4, MOV, AVI, and more. It's free, try it now! streamable.com Genişletmek için tıkla ... Watch unnamed | Streamable Watch "unnamed" on Streamable. streamable.com
Şehmus BAKIR' Alıntı: Merhaba lütfen kafes içinde tünekte hareket halinde iken 1 dakikalık video çekip ekler misiniz Upload Video Online - Free Video Hosting - Streamable Upload your video in seconds on Streamable. We accept a variety of video formats including MP4, MOV, AVI, and more. It's free, try it now! streamable.com Genişletmek için tıkla ... Watch unnamed | Streamable Watch "unnamed" on Streamable. streamable.com