• Kafeskuslari.com ailesine hoş geldiniz..

Sizde kafes kuş türünüz hakkında paylaşım yapmak ve soru sormak için üye olunuz.
    Sizde ailede yerinizi alınız...

Çözüldü! Cennet Papağanı Bulduk

minemnne

Yeni Üye
Arkadaşlar yazlığa cennet papağanı girdi. (Silivri, selimpaşa) Sahibini bulamazsak sahiplenmek istiyorum. Muhabbet kuşumla anlaşabilirler mi yoksa internetteki ortadan bölmeli kafeslerden mi alayım? Bir de elimde şuan versele laga muhabbet kuş yemi var ondan versem zararı dokunur mu? Dikkat etmem gerken şeyler var mı?

Ekli dosyalar

Semiha S.

Eski Forumcu
Moderatör
Uzman Mentör
Kıdemli Üye
Aynı yemi yerler. Ama aynı kafeste asla olmaz. Avcı yapıları olduğundan muhabbetinizi öldürebilir.

Siz sağa sola petsohlara haber verin kuşu göstermeyin. Size kuşun fotoğrafını gösterirlerse teslim edersiniz. Aksi takdirde sahibi çıkmazsa hayırlı olsun ☺

minemnne

Yeni Üye
Yanıtınız için çok teşekkür ederim dediğiniz gibi yapacağım. Karnını doyurdu, su içti şimdi de ötmeye başladı. Çok güzel ötüyor. Ele gelmiyor ama kafamıza konuyor. Bu bölmeli kafes güvenli olmaz mı peki?

Ekli dosyalar

Sati

Tutkulu
Merhaba,
Bu kafesi bence netten almayın, petshoplarda bulabilirsiniz, çok narin bi kafes eğik büyük gelmişti ben aldığımda ama yinede siz bilirsiniz tabiki.

Ali9027

Aktif Üye
Yanıtınız için çok teşekkür ederim dediğiniz gibi yapacağım. Karnını doyurdu, su içti şimdi de ötmeye başladı. Çok güzel ötüyor. Ele gelmiyor ama kafamıza konuyor. Bu bölmeli kafes güvenli olmaz mı peki?
Cennet papapanının gagası çok kuvvetli kafeslerde tellerin yanlarına gelince muhabbet kuşunuzu yaralayabilir

demir9756

Yeni Üye
Merhaba,
Bu kafesi bence netten almayın, petshoplarda bulabilirsiniz, çok narin bi kafes eğik büyük gelmişti ben aldığımda ama yinede siz bilirsiniz tabiki.
hocam ben sebadan 75lik üretim kafesi alıcam eğik gelir mi benim bildiğim seba kaliteli

Sati

Tutkulu
Seba da eğik gelmişliği var hatta su an yolda 65 lik 2 tane de geliyor umarım bunlarda eğilme olmaz
fakat mukavemetli kaliteli oldugu için pek sıkıntı olmadı. diğeri çok narin o sebeple uyarmak istemiştim

75 lik sebalar çok büyük neden 65 lik düşünmüyorsunuz fiyat farkıda baya bi var.

demir9756

Yeni Üye
Seba da eğik gelmişliği var hatta su an yolda 65 lik 2 tane de geliyor umarım bunlarda eğilme olmaz
fakat mukavemetli kaliteli oldugu için pek sıkıntı olmadı. diğeri çok narin o sebeple uyarmak istemiştim

75 lik sebalar çok büyük neden 65 lik düşünmüyorsunuz fiyat farkıda baya bi var.
bütçe sınırım yok ama şu dayang a10 gibi kafesleri koycak yerimde yok. üretim yapmayacağım kuşum haftasonları kafese girmiyor ama hafta içleri çok ilgilenme fırsatım yok oyuncakla tünekle doldurmak istiyorum bide 2. papağanı alacağım. şuan 40lık kafes kullanıyorum kafesi koyduğum komidinin üstü tam 75x45 ölçülerinde yani tam olarak kafesle uyuyor. 2 sultan için yeterli olur mu 75lik kafes?

demir9756

Yeni Üye
bide şöyle fikrim var75lik kafesi alınca boşta kalan 40x40x60 kafeste muhabbet kuşu beslemek istiyorum uygun olur mu?

Sati

Tutkulu
Geldiğinizde görürsünüz hangar gibi bişe gelecek, hayırlı olsun :D

Sati

Tutkulu
Uygundur, şu şekilde düşünün
Kuş kafeste rahat şekilde tüneğinde kanat çırpabiliyorsa sorun yok.

minemnne

Yeni Üye
Teşekkür ederim pets
Merhaba,
dediğiniz gibi petshoptan alacağım teşekkürler

Demet bükay

İkon Üye
Mod Yöneticisi
Yardımcı Mentör
Şampiyon Üye
Kıdemli Üye
Arkadaşlar yazlığa cennet papağanı girdi. (Silivri, selimpaşa) Sahibini bulamazsak sahiplenmek istiyorum. Muhabbet kuşumla anlaşabilirler mi yoksa internetteki ortadan bölmeli kafeslerden mi alayım? Bir de elimde şuan versele laga muhabbet kuş yemi var ondan versem zararı dokunur mu? Dikkat etmem gerken şeyler var mı?
Merhaba
maşallah SüphanAllah

Euving grenn opalin, üst mutasyon bir cennet

ayaklarının rengi tam açılmamış genç bir kuş yaklaşık 4-5 aylık Mart /Nisan doğumlu olabilir
Elbesleme büyük ihtimalle başınıza gelmiş
Kızıl ve ak daldarıyı çok sever
Yulaf, kenevir tohumu çekirdek ve yemini alın yesin
Size gelmiş hoşgelmiş🥰
Büyük ihtimalle üretimden kaçtı

Üst Alt