• Kafeskuslari.com ailesine hoş geldiniz..

Sizde kafes kuş türünüz hakkında paylaşım yapmak ve soru sormak için üye olunuz.
    Sizde ailede yerinizi alınız...

Cennet papağanı beslemek zor mu?

Yahya Furkan

Paylaşımcı
Merhaba. Muhabbet kuşlarım öldükten sonra foruma girmiyordum. Şimdi ise cennet papağanı besleme niyetindeyim. Muhabbetten farkı ne ve zor mu beslemesi?

Semiha S.

Eski Forumcu
Moderatör
Kıdemli Üye
Birincisi el besleme almalısınız. Bir kaç aylıkta olsa çok zor alışıyorlar. Hatta mümkünse kendiniz yeme düşmesine üç beş gün kala alıp el besleme yapın. Bu konuda size özelden birini önerebilirim. Muhabbetten daha kemirgen olabiliyorlar hepsinde bu huy yok ama. İsırırsa fena ısırır. Aşırı sosyal halk dilinde tam bir fırlama olabiliyorlar 🫣 sesleri daha tiz ama muhabbet kadar sürekli değil. Ben tavsiye ederim. Görsel olarakta çok güzeller 😍

Yahya Furkan

Paylaşımcı
Birincisi el besleme almalısınız. Bir kaç aylıkta olsa çok zor alışıyorlar. Hatta mümkünse kendiniz yeme düşmesine üç beş gün kala alıp el besleme yapın. Bu konuda size özelden birini önerebilirim. Muhabbetten daha kemirgen olabiliyorlar hepsinde bu huy yok ama. İsırırsa fena ısırır. Aşırı sosyal halk dilinde tam bir fırlama olabiliyorlar 🫣 sesleri daha tiz ama muhabbet kadar sürekli değil. Ben tavsiye ederim. Görsel olarakta çok güzeller 😍
Çok teşekkürler :)