• Kafeskuslari.com ailesine hoş geldiniz..

Sizde kafes kuş türünüz hakkında paylaşım yapmak ve soru sormak için üye olunuz.
    Sizde ailede yerinizi alınız...

Çekirdek ve ŞEHMUS BAKIR

Demet bükay

İkon Üye
Moderatör
Şampiyon Üye
Merhaba sevgili arkadaşlarım..
Öncelikle ŞEHMUS BAKIR hocama çok teşekkür ederim
Tabiki tüm bilgi paylaşan bilgili ve tecrübeli Kafeskuslari.com dostlarıma da teşekkür ederim.
1 aylık bir sultan papağanı sahiplendim annesizdi ona kendi çocuğuma bakıyormuş gibi baktım. 4 aylık 79 gr. a çıkardım. Yem yemeği öğretemedim. Çok zayıftı ama 🧿çok da mutlu. Yetersiz di Allah sizleri karşıma çıkardı. Hocamla tanıştım tüm vitaminleri yeniledik.mükemmel olan Mamaist de bulunan El besleme yoğun bakım maması ile Şehmus hocamın sayesinde 93 gr. a yaklaşık 10 günde ulaştık.🧿Yolumuz uzun🤗🥰 çocuğum büyüyüp sağlıklı bir şekilde ömrünü uzatacak inşallah. Hepinize ayrı ayrı teşekkür ediyorum. İyi ki varsınız

Ekli dosyalar

Şehmus BAKIR

İkon Üye
Yetkili Kurucu
Kurucu Üye
Üretici
Demet abla sen gerçekten yüreği güzel bir insansın Allah senden razı olsun ki o yavruyu sahiplenip bakımını üstlendin.Ben bişey yapmadım sâdece buradaki tüm arkadaşlarım ailem dostlarım abilerim ablalarım kardeşlerim gibi yardımcı oldum vesile oldum asıl kahramanlar siz hayvanseverler siniz🙏iyiki kafeskuslaricom var iyiki sizlerle birlikteyiz iyiki varsınız teşekkürler ☺

Demet bükay

İkon Üye
Moderatör
Şampiyon Üye
Allah hepinizden razı olsun. Ve iyi insanlarla karşılaştırsın. Daha yolun başındayım az daha toparlasın oğluşum inşallah. Düzgün yem yemeği de öğrenecek 🧿🤗 delikanlı olsun baba olsun dede olsun inşallah 🧿🤗hep birlikte tüm canlarımız yaşasın ömürleri uzun olsun.tekrar teşekkür ederim iyi ki burdayım iyi ki varsınız 👏👏👏👏👏👏👏

vivaldii

Yeni Üye
Demet abla sen gerçekten yüreği güzel bir insansın Allah senden razı olsun ki o yavruyu sahiplenip bakımını üstlendin.Ben bişey yapmadım sâdece buradaki tüm arkadaşlarım ailem dostlarım abilerim ablalarım kardeşlerim gibi yardımcı oldum vesile oldum asıl kahramanlar siz hayvanseverler siniz🙏iyiki kafeskuslaricom var iyiki sizlerle birlikteyiz iyiki varsınız teşekkürler ☺
Benimde 3 aylık papağanım 70 gr banada yardımcı olabilir misiniz hocam bu konuda ?

Limonbey33

Tutkulu
Şehmus hocam siz her zaman yardıma koşan yüreği gerçekten çok güzel bir insansınız ve iyi ki varsınız ☺🙏

Şehmus BAKIR

İkon Üye
Yetkili Kurucu
Kurucu Üye
Üretici