• Kafeskuslari.com ailesine hoş geldiniz..

Sizde kafes kuş türünüz hakkında paylaşım yapmak ve soru sormak için üye olunuz.
    Sizde ailede yerinizi alınız...

Çarpık bacak😕

Rodiena

Eski Forumcu
Kıdemli Üye
Yardımsever üye
Baya ilgileniyorsun bence düzelecektir. :)

19.merttt

Müdavim
Yuvalıkta net çekemedim dişi kuşta pek izin vermedi düz zemin üstünde çektim. Mavi daha iyi gibi sarılı olanda açıklık var
Benimde kuşum şuan kelepçe de cuma günü acicam inşallah düzelir diğer yavruda da hafif den başlıyor gibi sürekli anne mısır granülunu dağıtıyor o da düz yere basıyor :/

Tuğçe G.

Eski Forumcu
Moderatör
Çeviri Ekibi
Kıdemli Üye
Benimde kuşum şuan kelepçe de cuma günü acicam inşallah düzelir diğer yavruda da hafif den başlıyor gibi sürekli anne mısır granülunu dağıtıyor o da düz yere basıyor :/
Sizin yavruları besliyor mu anne

Şehmus BAKIR

İkon Üye
Yetkili Kurucu
Kurucu Üye
Üretici
Sırt üstü koyup çekermisiniz fotoğraf

Tuğçe G.

Eski Forumcu
Moderatör
Çeviri Ekibi
Kıdemli Üye
Benim yavrulara kelepçe takınca yuvada bile istemiyor anne baba

Tuğrul Bey

Eski Forumcu
Emektar Üye
Annesinin doğduğundan beri beslemedigi bugün şans eseri folluğu temizlerken yuvaligin altında buldugum attığı yavru var bende bence sen yolun çoğunu yurümussun buradan sonrasını sende halledebilirsin.

Serkhan79

Eski Forumcu
Üretici
son durum nedir? gözlemlerinizi paylaşır mısınız? yavruları anne baba beslemiyordu, beslemeye baladılar mı yoksa sürekli el besleme mi yapıyorsunuz?

Tuğçe G.

Eski Forumcu
Moderatör
Çeviri Ekibi
Kıdemli Üye
son durum nedir? gözlemlerinizi paylaşır mısınız? yavruları anne baba beslemiyordu, beslemeye baladılar mı yoksa sürekli el besleme mi yapıyorsunuz?
Ben bir süre elle besleme yaptım ama sonradan internette araştırdım annenin kursaktan vermesi daha sağlıklıymış gelişimleri için bende kursakların doluluğu azalınca kelepçeleri çıkartıyorum anne hemen besliyor zaten sonra tekrar takıyorum daha sağlıklı olacağını düşündüm bugün fotoğraf paylaşırım tekrar. Ama ayaklarında düzelme var bence.

Serkhan79

Eski Forumcu
Üretici
Ben bir süre elle besleme yaptım ama sonradan internette araştırdım annenin kursaktan vermesi daha sağlıklıymış gelişimleri için bende kursakların doluluğu azalınca kelepçeleri çıkartıyorum anne hemen besliyor zaten sonra tekrar takıyorum daha sağlıklı olacağını düşündüm bugün fotoğraf paylaşırım tekrar. Ama ayaklarında düzelme var bence.
düzelme gördüğünüze çok sevindim, besleme konusunda bulduğunuz taktikte aslında çok iyi gözlem yaptığınızın bir kanıtı. zaten el besleme mamalarını kuşta bir rahatsızlık sonucu iştah kaybı ve dirençsizlik , anne babanın beslemediği yada yavru sayısından dolayı yetemediği durumlarda kullanmak daha doğru. her şey akışındaysa el beslemeye gerek yoktur.

Tuğçe G.

Eski Forumcu
Moderatör
Çeviri Ekibi
Kıdemli Üye
düzelme gördüğünüze çok sevindim, besleme konusunda bulduğunuz taktikte aslında çok iyi gözlem yaptığınızın bir kanıtı. zaten el besleme mamalarını kuşta bir rahatsızlık sonucu iştah kaybı ve dirençsizlik , anne babanın beslemediği yada yavru sayısından dolayı yetemediği durumlarda kullanmak daha doğru. her şey akışındaysa el beslemeye gerek yoktur.

Rodiena

Eski Forumcu
Kıdemli Üye
Yardımsever üye
Bebekler çok tatlı maşallah. Yeşilli sarılı bir tanesi. Çok severim. ☺

Rodiena

Eski Forumcu
Kıdemli Üye
Yardımsever üye
Ayakları düzelmiş gibi.

Serkhan79

Eski Forumcu
Üretici
maşallah maşallah, bence de bacaklar olması gereken forma gelmiş, çok sevindim, zaten sürecin çoğu tamamlanmış, kalan günlerde de bir sıkıntı yaşanmazsa sağlıkla yeme düşeceklerdir.
Kendinizle gurur duymalısınız, inşallah tüm hobiciler bu bilinçte olurlar

Üst Alt