• Kafeskuslari.com ailesine hoş geldiniz..

Sizde kafes kuş türünüz hakkında paylaşım yapmak ve soru sormak için üye olunuz.
    Sizde ailede yerinizi alınız...

Tavsiye Et Çarpık bacak

Seneto

Yeni Üye
Merhaba. Muhabbet kuşumun ayakları çarpık içe doğru henüz uçamıyor lastik ve bantla yapmaya çalıştım fakat bu sefer hiç kullanamadı ayaklarını ben de çıkarttım mecburen. Şu an bu şekilde tünekte durabiliyor, kafese tırmanabiliyor. Düzelir mi acaba kendi kendine?

Ekli dosyalar

Aslı Ö.

İkon Üye
Moderatör
Uzman Mentör
Kıdemli Üye
Editör
Merhaba kendi kendine düzelmez ama daha yavruyken bu duruma müdahale edilseydi düzelirdi. Kemik yapısı oturmuş şuan müdahale edilince düzelir mi @Demet bükay abla daha net bilgi verir size. Ayrıca kuşun gagası uzun bunu fark ettiniz mi bilmiyorum ama ona da müdahale edilmesi gerekir.

Seneto

Yeni Üye
Merhaba kendi kendine düzelmez ama daha yavruyken bu duruma müdahale edilseydi düzelirdi. Kemik yapısı oturmuş şuan müdahale edilince düzelir mi @Demet bükay abla daha net bilgi verir size. Ayrıca kuşun gagası uzun bunu fark ettiniz mi bilmiyorum ama ona da müdahale edilmesi gerekir.
Daha önce konu açmıştım. Demet hanım lastikle yapmam gerektiğini söylemişti zaten ama konu eskide kaldığı için tekrar açtım. Gagasını da sordum yemde ve suda sorun olmadığı için ellememem gerektiğini söylediler o yüzden müdahale etmedim

Demet bükay

İkon Üye
Mod Yöneticisi
Yardımcı Mentör
Şampiyon Üye
Kıdemli Üye
Merhaba. Muhabbet kuşumun ayakları çarpık içe doğru henüz uçamıyor lastik ve bantla yapmaya çalıştım fakat bu sefer hiç kullanamadı ayaklarını ben de çıkarttım mecburen. Şu an bu şekilde tünekte durabiliyor, kafese tırmanabiliyor. Düzelir mi acaba kendi kendine?
Merhaba tekrar geçmiş olsun
Artık kıkırdak doku kemikleşmiş tam olmasa da kuş yavrulukta gençliğe geçmiş
Tünekte duruyor tırmanıyor yemeğini yiyip suyunu içiyor, vitaminlerini eksik etmeyin böyle devam edecek, uçmayı vitamin ile destekleyip kanatlarını güçlendireceksiniz 🤲
Aslı hocama katılıyorum gaga ucu çok uzun, V şeklinde tecrübe bir kişi tarafından kesilmeli

Seneto

Yeni Üye
Merhaba tekrar geçmiş olsun
Artık kıkırdak doku kemikleşmiş tam olmasa da kuş yavrulukta gençliğe geçmiş
Tünekte duruyor tırmanıyor yemeğini yiyip suyunu içiyor, vitaminlerini eksik etmeyin böyle devam edecek, uçmayı vitamin ile destekleyip kanatlarını güçlendireceksiniz 🤲
Aslı hocama katılıyorum gaga ucu çok uzun, V şeklinde tecrübe bir kişi tarafından kesilmeli
Çok teşekkür ederim. Lastiği denedik dediğim gibi fakat bu sefer hiç duramadı ayakta. O halde bu şekilde devam edicez. Gerwit ve D vitamini dışında kullanmamız gereken bir vitamin var mıdır peki normal yürüyebilmesi için? Düz zeminde ayakta duramıyor çünkü tünekteki gibi. Direkt yamuluyor ayakları içe doğru ve sanırım bu da uçmasının engelliyor.

Demet bükay

İkon Üye
Mod Yöneticisi
Yardımcı Mentör
Şampiyon Üye
Kıdemli Üye
Çok teşekkür ederim. Lastiği denedik dediğim gibi fakat bu sefer hiç duramadı ayakta. O halde bu şekilde devam edicez. Gerwit ve D vitamini dışında kullanmamız gereken bir vitamin var mıdır peki normal yürüyebilmesi için? Düz zeminde ayakta duramıyor çünkü tünekteki gibi. Direkt yamuluyor ayakları içe doğru ve sanırım bu da uçmasının engelliyor.
Rica ederim geçmiş olsun
Entrobac :ve btAmin forte
Entrobac probiyotik bağışıklık sistemi içindir
BtAmin forte: tüy kas kemik yapısını destekler sinir sistemini güçlendirir dengeyi sağlar

Kübra Ö.

Eski Forumcu
Uzman Mentör
Yazar
Kıdemli Üye
Üretici
Ek olarak gaganın uzun olması karaciğer ile alakalı bir durumda olabilir. Bunun içinde takviye kullanın.

Son düzenleme: