4 günlük muhabbet kusumun bir bacagı yana doğru kaymış. Çarpık bacak mı değil mi bilemedim henüz küçük olduğu için. Çarpık bacak olduğunu nasıl anlarım. Biraz daha büyüdüğünde mı anlaşılır yardım eder misiniz
4 günlük muhabbet kusumun bir bacagı yana doğru kaymış. Çarpık bacak mı değil mi bilemedim henüz küçük olduğu için. Çarpık bacak olduğunu nasıl anlarım. Biraz daha büyüdüğünde mı anlaşılır yardım eder misiniz
Merhaba kalın bir bebe lastiğini kesin ortasından bantlayın, bacaklarına geçirin, diğer kuşların bacaklarını örnek alarak yapın, tam omuz hizasında olsun dar olursa bacaklar içe döner bol olursa fayda etmez
Gelişimi çok iyi hemen yapabilirsiniz, 15 gün duracak büyüdükçe genişletir
Kelepçe olmaz kesinlikle yapmayın
Merhaba kalın bir bebe lastiğini kesin ortasından bantlayın, bacaklarına geçirin, diğer kuşların bacaklarını örnek alarak yapın, tam omuz hizasında olsun dar olursa bacaklar içe döner bol olursa fayda etmez
Gelişimi çok iyi hemen yapabilirsiniz, 15 gün duracak büyüdükçe genişletir
Kelepçe olmaz kesinlikle yapmayın
Rica ederim geçmiş olsun
Evet tam hiza olsun haftaya lastikle yürümeye başlar inşallah
Eğer ki anne döverse çıkarmaya çalışırsa ayıracaksın tek büyüyecek, siz besliyeceksiniz, el besleme maması alın lütfen
Versele laga A21 yada mamaist.com el besleme maması uygun
Size çok güveniyorum
Rica ederim geçmiş olsun
Evet tam hiza olsun haftaya lastikle yürümeye başlar inşallah
Eğer ki anne döverse çıkarmaya çalışırsa ayıracaksın tek büyüyecek, siz besliyeceksiniz, el besleme maması alın lütfen
Versele laga A21 yada mamaist.com el besleme maması uygun
Size çok güveniyorum