• Kafeskuslari.com ailesine hoş geldiniz..

Sizde kafes kuş türünüz hakkında paylaşım yapmak ve soru sormak için üye olunuz.
    Sizde ailede yerinizi alınız...

Çarpık bacak tedavi süreci

bossakin

Yeni Üye
Merhaba arkadaşlar. Yavrularım çarpık bacak oldu ve sünger tedavisi uyguladım. Ancak kuşlar ayaklarının üzerine basmıyor. Resimlerde gözüktüğü gibi kursaklarının üzerinde ve başı yerde yatıyorlar. Bu normal bir süreç mi? İlerde geçer mi?

*İlk iki resimde gösterdiğim sünger tedavisi 5-6 gün önce çekilmiş fotoğraf. O süngerin etrafını tamamen kestim küçülttüm baya. Yani süngerin rahatsız edeceğini sanmıyorum.

1800 statewide

Şehmus BAKIR

İkon Üye
Yetkili Kurucu
Kurucu Üye
Üretici
Duruslari gayet normal tedaviye devam tekrar gecmis olsun

Cihan Aytan

Aktif Üye
Emektar Üye
Tedavi olumlu şekilde ilerliyor gibi görünüyor

bossakin

Yeni Üye
Yorumlarınız için teşekkür ederim.  Çok sevindim  :)

bossakin

Yeni Üye
Merhaha arkadaşlar yavrularımın biri 23 diğeri 21 günlük oldu. Çarpık bacak tedavi sürecine devam ediyorum. Büyük olan kuşumun ayağı süper oldu tam bir kuş gibi duruyor. Ama küçük olan kuşumun ki daha henüz tam düzelmedi. Ayağının üzerinde kuş gibi duramıyor. Süngeri çıkarınca ayağı yamuk duruyor hala. Yeni bir sünger yapacağım. İnşallah bu kuşumda düzelecek.

bossakin

Yeni Üye
Büyük olan kuşumun bacağındaki süngerini çıkardım. Ama ayak parmaklarında gariplik farkettim. Parmakları içeri dönük duruyor. Bu normal mi sonradan düzelir mi?

Şehmus BAKIR

İkon Üye
Yetkili Kurucu
Kurucu Üye
Üretici
Bu normsl malesef ezilmeden dolayi bu sekilde carpraz ksynamis aslinda bilezikler parmaklarin daha serbest gezmesini sagliyor fakat siz bilrzigi biraz zor bulurdunuz sunger usulu en pratik cozumdur yapacak bisey yok bu sekilde yasamini sagliycak bu hsyata tutunmasina mani degildir gecmis olsun

Üst Alt