• Kafeskuslari.com ailesine hoş geldiniz..

Sizde kafes kuş türünüz hakkında paylaşım yapmak ve soru sormak için üye olunuz.
    Sizde ailede yerinizi alınız...

Care 4 Birds ürünleri

Tuğrul Bey

Eski Forumcu
Emektar Üye
İçeriğimizin amacı kuşlarda hastalık durumlarında kullanılan ilaçların üreticilerinden biri olan Care 4 Bırds firmasının ürünlerini etken maddesini dozları ve semptomlarını incelemek. Her ilaç her hastalığa iyi gelmeyeceği gibi semptomlara göre ezbere ilaç kullanmakta doğru değildir. Her zaman ilk tercih veteriner hekim gözetiminde gerekli testleri ve muayenesi yapılmış şekilde tedaviye başlamaktır...
Ekli dosyayı görüntüle 18473Ekli dosyayı görüntüle 18485

Son düzenleme:

Tuğrul Bey

Eski Forumcu
Emektar Üye
Eksik ürünler varsa ekleyebilir veya farklı ürünleri inceleyip karsilastirabilirsiniz. Güzel bir içerik olabilir bu sayede

Kübra Ö.

Eski Forumcu
Yazar
Kıdemli Üye
Üretici
Teşekkür ederim. Benim alıp almama konusunda kararsız olduğum bir konuydu kuş ilaçları.
Bunları alıp dolaba eklemeli miyiz yoksa ihtiyaç halinde alıp kullanmak daha mı mantıklı olur?
Skt leri açısından tereddüt ediyorum biraz.

Tuğrul Bey

Eski Forumcu
Emektar Üye
Teşekkür ederim. Benim alıp almama konusunda kararsız olduğum bir konuydu kuş ilaçları.
Bunları alıp dolaba eklemeli miyiz yoksa ihtiyaç halinde alıp kullanmak daha mı mantıklı olur?
Skt leri açısından tereddüt ediyorum biraz.
İhtiyaç halinde alınması daha iyi olur. Üreticiler için bulunabilir ama bizler için masraf olur.

ebrares

Müdavim
abi benim erkek kuşum ağzını sürekli şapırdatıyor bende fungi mix aldım. Dişi kuşu ayırdım ona da tedavi uygulayayım mı?
Ağız şapırdatması neden olur. Benim kuşum da yapıyor sanırım ama şapırdatma mı emin değilim video da yakalayamıyorum kısa sürüyo rica etsem bi videosunu atabilir misiniz kuşunuzun

FatihB.

Tutkulu
Ağız şapırdatması neden olur. Benim kuşum da yapıyor sanırım ama şapırdatma mı emin değilim video da yakalayamıyorum kısa sürüyo rica etsem bi videosunu atabilir misiniz kuşunuzun
konu açmıştım zaten video linki benimki sürekli yapıyordu bu şapırdatma hareketini

Murat Halisdemir

Müdavim
Çok kaliteli bi ürün menşei Hollanda her üretici ve bakıcıda olmasi gereken bi ürün worm mix özellikle kurt dökücü etkili etken maddesi baya 👍

Rodiena

Eski Forumcu
Kıdemli Üye
Yardımsever üye

FatihB.

Tutkulu
Bu şapırdatma hareketini bu günlerde yapıyor. Önemli bir hastalık belirtisi mi? Kendi kendine geçiyor mu acaba?
Ben kursak mantarı olacağından şüpheleniyordum ama kusma yoktu ağzı kokuyordu bide kursağı eskisi gibi dolmuyordu belki de daha ileri seviyeye ulaşmamıştı ben ne olur ne olmaz diye fungi mix kullandım bu hareketi geçti nerdeyse ve kursağını hep kontrol ediyorum eski haline döndü artık. Ben kendi kendine geçeceğini sanmıyorum benim kuşum 1 aydan fazla yapıyordu çünkü bide 2.tüyüne de girmişti belkide ondan kaynaklı da olabilirdi 🙂

EnesGenç

Eski Forumcu
Ben kursak mantarı olacağından şüpheleniyordum ama kusma yoktu ağzı kokuyordu bide kursağı eskisi gibi dolmuyordu belki de daha ileri seviyeye ulaşmamıştı ben ne olur ne olmaz diye fungi mix kullandım bu hareketi geçti nerdeyse ve kursağını hep kontrol ediyorum eski haline döndü artık. Ben kendi kendine geçeceğini sanmıyorum benim kuşum 1 aydan fazla yapıyordu çünkü bide 2.tüyüne de girmişti belkide ondan kaynaklı da olabilirdi 🙂
Aynısı bizim kustatada var . 5gun fungi mix verdik.Şimdi avisol plus veriyorum. Allaha şükür gecirdik

Üst Alt