• Kafeskuslari.com ailesine hoş geldiniz..

Sizde kafes kuş türünüz hakkında paylaşım yapmak ve soru sormak için üye olunuz.
    Sizde ailede yerinizi alınız...

Başsağlığı Canım oğlumun öldüğü bugün 1 hafta oldu(

neva34

Yeni Üye
Oğlumu kaybedeli bugün bir hafta oldu bunun tesellisi yok.benim icin birçok insandan daha değerli olan kuşum kursak mantarina yenik düştü.bu acı nasil geçer ne kadar sürede hafifler(onu çok özlüyorum evin her yanında hatırası var.cok farklı çok tatlıydı benim oğlum.eve girmek bile istemiyorum boşluğu çok çok büyük

Demet bükay

İkon Üye
Mod Yöneticisi
Yardımcı Mentör
Şampiyon Üye
Kıdemli Üye
Oğlumu kaybedeli bugün bir hafta oldu bunun tesellisi yok.benim icin birçok insandan daha değerli olan kuşum kursak mantarina yenik düştü.bu acı nasil geçer ne kadar sürede hafifler(onu çok özlüyorum evin her yanında hatırası var.cok farklı çok tatlıydı benim oğlum.eve girmek bile istemiyorum boşluğu çok çok büyük
Başınız sağolsun Rabbim sabır versin inşallah 🤲🤲

Aslı Ö.

İkon Üye
Moderatör
Uzman Mentör
Kıdemli Üye
Editör
Çoğumuz yaşamışızdır bu durumu. O boşluk hiçbir zaman dolmuyor. 😔 Başınız sağolsun 🙏🏻

EzgiA

Eski Forumcu
Moderatör
Etkinlik Uzmanı
Uzman Mentör
Kıdemli Üye
Başınız Sağ Olsun. 😔

Furkan82828282

Müdavim
Basınız sağolsun üzücü bir durum yerini tutmaz belki ama ona benzer bir kuş sahiplenebilirsiniz

neva34

Yeni Üye
Eşim çok üzüldüğümüz icin artık istemiyor bende doğrusu hazır değilim gibi.onun yerine başka bir kus koyamam gibi geliyor.ya kıyaslayıp bu kusu çok sevemezsem.birde su durum var evdeki diğer kusumda kursak mantari olmuş insallah ona bisey olmaz yeni bir kus sahiplensem onada geçer.evdeki kuşumuda tabiki seviyorum ama o ölen kuşum gibi canayakin degil pek bize yanaşmıyor o çok farklıydı mutfaga gitsem peşimden gelir oralarda oynardi oda oda peşimden gezer bıcır bıcır konuşurdu.onun yerini sanırım hiçbir kus dolduramiycak(

Furkan82828282

Müdavim
Eşim çok üzüldüğümüz icin artık istemiyor bende doğrusu hazır değilim gibi.onun yerine başka bir kus koyamam gibi geliyor.ya kıyaslayıp bu kusu çok sevemezsem.birde su durum var evdeki diğer kusumda kursak mantari olmuş insallah ona bisey olmaz yeni bir kus sahiplensem onada geçer.evdeki kuşumuda tabiki seviyorum ama o ölen kuşum gibi canayakin degil pek bize yanaşmıyor o çok farklıydı mutfaga gitsem peşimden gelir oralarda oynardi oda oda peşimden gezer bıcır bıcır konuşurdu.onun yerini sanırım hiçbir kus dolduramiycak(
Basınız sağolsun tekrardan kursak mantarı varsa @Demet bükay @Burçak A. Ablalarim öneri yaparlar

glnz0770

Yeni Üye
Merhaba başınız sağolsun, 23 gün oldu benimde kuşum vefat edeli. Alışması gerçekten zor. 2 gün içerisinde kuşum vefat etti.Onu anılarıyla yaşatabilirsiniz. Fotoğraflarını magnet yaptırıp buzdolabına astım her odaya bir anı bıraktım. Şu ana kadar ki tüğlerini atmamıştım. Onlara bakıp durmak acı versede yokluğunu hissetmek daha acı. Kuşumun aynı cinsinden aldım. Çünkü bi arkadaşı daha vardı yalnız bırakmak istemedim ve dün farklı bir cins daha aldım. Evin neşeleri. Kafese bakıp görmemek daha acı. Tekrardan başınız sağolsun

Ekli dosyalar

Kübra Ö.

Eski Forumcu
Uzman Mentör
Yazar
Kıdemli Üye
Üretici
Başınız sağ olsun. 🥹
Acı geçmiyor maalesef ama zamanla alışıyor bu acıyada, yokluklarına da insan.
Kursak mantarı için zeolitli elle besleme öneriyoruz ama Konumuzun İstanbul olarak görünüyor isterseniz @Şehmus BAKIR abim ile iletişime geçin.

Magnet yaptırma fikri güzelmiş, bende kaybettiğim canlarım için yaptırabilirim.

glnz0770

Yeni Üye
Başınız sağ olsun. 🥹
Acı geçmiyor maalesef ama zamanla alışıyor bu acıyada, yokluklarına da insan.
Kursak mantarı için zeolitli elle besleme öneriyoruz ama Konumuzun İstanbul olarak görünüyor isterseniz @Şehmus BAKIR abim ile iletişime geçin.

Magnet yaptırma fikri güzelmiş, bende kaybettiğim canlarım için yaptırabilirim.

Ekli dosyalar

neva34

Yeni Üye
Çok teşekkür ederim başsağlığı dileklerinize.gercekten benim neşe kaynagimdi bugun acısı çok dokundu haftası geldiği icinmi bilemiyorum paylaşmak istedim.eve gelir gelmez ona seslenirdim üstümü çıkarmadan omuzuma koşardı.eve girince o koca boşluk bana çok dokunuyor.kndimi suçluyorum ne zamandır gunduzleri ihiç uyumayan kus uyur oldu.biz masada yerken gelip oda yerdi.bizim hoşumuza giderdi bu hareketi meğer çok zararlıymış kendimi aşırı suçluyorum bizim yüzümüzden öldü diye( hasta olduğunu neden farketmedim diye kendimi yiyorum

neva34

Yeni Üye
Diğer kusumu veterinere götürdüm ilaclari var onları kullanıyorum ilaçlar bitince zeolit tozu dediniz ya onami baslasam

Furkan82828282

Müdavim
Çok teşekkür ederim başsağlığı dileklerinize.gercekten benim neşe kaynagimdi bugun acısı çok dokundu haftası geldiği icinmi bilemiyorum paylaşmak istedim.eve gelir gelmez ona seslenirdim üstümü çıkarmadan omuzuma koşardı.eve girince o koca boşluk bana çok dokunuyor.kndimi suçluyorum ne zamandır gunduzleri ihiç uyumayan kus uyur oldu.biz masada yerken gelip oda yerdi.bizim hoşumuza giderdi bu hareketi meğer çok zararlıymış kendimi aşırı suçluyorum bizim yüzümüzden öldü diye( hasta olduğunu neden farketmedim diye kendimi yiyorum
Sizlere acı Bir deneyim olmuş malesef ev yemekleri kuşlar için çok zararlı umarım diğer kusunuz sağlığına kavuşur

Kübra Ö.

Eski Forumcu
Uzman Mentör
Yazar
Kıdemli Üye
Üretici
Veteriner hangi ilaçları verdi?

İnsan gördükçe üzülür ama yinede onları hatırlamak adına güzel düşünmüşsünüz. Bana da fikir oldu çok teşekkür ederim. 🌸

neva34

Yeni Üye
Sukralfat amfotericin b,silybum,l carnitine,elektrolit,multivitamin aminoasit