• Kafeskuslari.com ailesine hoş geldiniz..

Sizde kafes kuş türünüz hakkında paylaşım yapmak ve soru sormak için üye olunuz.
    Sizde ailede yerinizi alınız...

Camın önünde ki yavru kumru

Log1

Yeni Üye
Hastalık Belirtileri
Yavru kumru
Yeni fark ettim camın önünde çamaşır asma direğine küçük bir kumru var elimi hafif yaklaşırsam da yemek versem de kıpırdamıyor ailesi terk etmiş olabilir mi içeri alayım mı yoksa ailesi gelip onu alır mı ne yapmam lazım büyük kuşlar onu yiyecek diye endişe ediyorum

Bahar Y.

Müdavim
Kuşa dokunduysanız ailesi yüksek ihtimal gelmez geri, keşke önce iyi bir kontrol etseydiniz geliyorlar mı anaçlar diye

Log1

Yeni Üye
Kuşa dokunduysanız ailesi yüksek ihtimal gelmez geri, keşke önce iyi bir kontrol etseydiniz geliyorlar mı anaçlar diye
Yok hiç dokunmadım kendini atar diye sadece yemi mermere koydum ailesi bu saate bıraka bilir mi

Bahar Y.

Müdavim
Aşağıya inse bir sürü kedi var çok kuş katlettiklerini bilirim aşağı inse kendini p kadar kedinin arasında çıkarabileceğini sanmıyorum
Mantıken o direğe gelebildiyse pencere önünden, uçmaya başlamıştır diye tahmin ediyorum fakat çok bir bilgim yok
Ben konuyu görünce daha tüylenmemiş yavru canlandı gözümde

Log1

Yeni Üye
Tüylü ama bedeni küçük ne olur ne olmaz size danışmak isterdim ne yapacağımı bilemedim benim ihmalim yüzünden fa da yardım edeceğim diye yanlış bir haraketim hayatına mal olursa çok üzülürüm

Bahar Y.

Müdavim
Siz kendinizi suçlamayın, bu konu hakkında bilgisi olan arkadaşlar yazacaktır

Üst Alt