• Kafeskuslari.com ailesine hoş geldiniz..

Sizde kafes kuş türünüz hakkında paylaşım yapmak ve soru sormak için üye olunuz.
    Sizde ailede yerinizi alınız...

Soru! Çakır tavuk yiyor

LastDrip

Yeni Üye
Merhabalar, ölen Zümrüt ten sonra aldığım Çakır eğitimlerime cevap verdi, bana alıştı, sağlığı yerinde boyu küçük kalbi kocaman bir adam oldu. Yanlız ben ne yesem hemen tabakta bitiyor. Bazılarını beğenmeyip yemezken bazılarına da çok ısrar ediyor yemek için. Mesela ızgara tavuk! Bıraksam didik didik edip yiyor ve Ekli dosyayı görüntüle 41397öyle çok seviyor ki benimle kavga ediyor. Attığım resimde de fıstık yiyor. Baya bildiğiniz çatır çutur yiyor. Maması versele laga içine ben ilave kenevir de koyuyorum, haşlanmış yumurta, meyve yeşillik hiçbir eksiği yok. Forpuslar da bu normal mi yoksa kesinlikle yememesi mi gerekiyor?

Şehmus BAKIR

İkon Üye
Yönetici
Yetkili Kurucu
Kurucu Üye
Mentör
Üretici
O verdiğiniz çerezlerin hepsi zararlıdır işlenmiş tuzlu yağlı gibi herşey zararlıdır 👍 tavuk kızarmış vermeyin haşlanmış tavuk göğsü haftada bir verilebilir

LastDrip

Yeni Üye
O verdiğiniz çerezlerin hepsi zararlıdır işlenmiş tuzlu yağlı gibi herşey zararlıdır 👍 tavuk kızarmış vermeyin haşlanmış tavuk göğsü haftada bir verilebilir
Çok teşekkürler. Kızarmış tavuk değil ızgara yiyor. Haşlanmış yemesinde sorun yoksa dediğiniz gibi haftada bir veririm.

Üst Alt