• Kafeskuslari.com ailesine hoş geldiniz..

Sizde kafes kuş türünüz hakkında paylaşım yapmak ve soru sormak için üye olunuz.
    Sizde ailede yerinizi alınız...

Bursa Caique sahiplendirme

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

CaiqueFriend

Yeni Üye
5 yaşında evcil Caique papağanı ücretsiz sahiplendirilecektir. İyi bir ortama gitmesini istiyoruz. Bu yüzden hayvanat bahçesi tipi dev kafesi veya aviary'si olanlar fotoğrafıyla mesaj atabilir.

Şehmus BAKIR

İkon Üye
Yönetici
Yetkili Kurucu
Kurucu Üye
Mentör
Üretici
Ailemize hoşgeldiniz istediğiniz kriterlerde İyi bir yuvası olması dileğiyle ☺ görsel ve video eklerseniz daha sağlıklı sahiplendirme olur 👍

Tarık T.

Eski Forumcu
Moderator
Uzman Mentor
Teknik Ekip
Kıdemli Üye
Merhaba bende Bursa’ dayım çok güzel maşallah Fiko aşırı düşkün ve kıskanç olmasa düşünürdüm ancak şöyle yardımcı olabilirim belki Vetorka veteriner kliniği Erol hoca kanatlı uzmanı kendisi arkadaşımdır iyi güvenilir bir yuva bulabilir eğer sahiplendiremezseniz bana özelden ulaşabilirsiniz.

Şehmus BAKIR

İkon Üye
Yönetici
Yetkili Kurucu
Kurucu Üye
Mentör
Üretici
Merhaba bende Bursa’ dayım çok güzel maşallah Fiko aşırı düşkün ve kıskanç olmasa düşünürdüm ancak şöyle yardımcı olabilirim belki Vetorka veteriner kliniği Erol hoca kanatlı uzmanı kendisi arkadaşımdır iyi güvenilir bir yuva bulabilir eğer sahiplendiremezseniz bana özelden ulaşabilirsiniz.
Evet onlara gelenler özellikle hayvansever olurlar en ufak bir hastalıkta koşup giden çare arayan insanlardan Allâh razı olsun 🥰 ne güzel insanlardır ki 40 gr can için mücadele ederler 🙏💐❤

isotbiber2121

Aktif Üye
efendim benim her çeşit kuşum var
kuş sahiplenmeyi çok sevrim çokta tecrübeliyim dir kuşu bana verirseniz ona çok iyi bakarım yalnız benim çok büyük bir kafesim yok eğerki kesin bana vverecekseniz büyük bir kafes alabilirim lütfen teklifimi gözden geçirin

CaiqueFriend

Yeni Üye
Evet, Erol Bey'i ben de tanıyorum. Kendisi aviary tarzı bir yer önerdi zaten, ama alternatif olarak da buraya danışmak istedik. İnsana çok alışık olduğu için başka kuşlarla büyük alanda strese girebileceğini söyleyenler oldu, bakalım Erol Bey'e danışarak ilerleyeceğiz.

isotbiber2121

Aktif Üye
Evet, Erol Bey'i ben de tanıyorum. Kendisi aviary tarzı bir yer önerdi zaten, ama alternatif olarak da buraya danışmak istedik. İnsana çok alışık olduğu için başka kuşlarla büyük alanda strese girebileceğini söyleyenler oldu, bakalım Erol Bey'e danışarak ilerleyeceğiz.
sizi çok iyi anlıyorum kuşunuzu çok seviyorsunuz siziz için güvendiğiniz yere vermek çok önemli bencede güven duyduğunuz birine verin umarım iyi bir yuva bulur

utku16

Yeni Üye
Büyük bir kafesim var daha büyük bir kafes almayı düşünüyorum bursa osmangazideyim düşünürseniz görüşebiliriz

Lulunizim

Yeni Üye
5 yaşında evcil Caique papağanı ücretsiz sahiplendirilecektir. İyi bir ortama gitmesini istiyoruz. Bu yüzden hayvanat bahçesi tipi dev kafesi veya aviary'si olanlar fotoğrafıyla mesaj atabilir.
Merhaba Ankara ya yollarsanız cennetten tutun Sultan papağanım dahi var muhabbet de var hepsini düzenli bir şekilde salıyorum ve hepsinin salma kafesi var

Almi

Yeni Üye
Merhaba ben küçüklüğümden beri bir çok kuş türü besledim ebabil bile besleyip doğaya geri kazandırdım diyebilirim evimde şu an ispinozum var hem ona arkadaş hem bana evlat istiyorum. Ama artık ele gelen çocuğum gibi davranabileceğim bir Caıque istiyorum çokta araştırdım. Nasıl bakılır nasıl eğitim verilir oyuncakları neler kafesi nasıl olmalı 2 aydır araştırma içindeyim. Satın alma sahiplen olayını daha çok önemsiyorum eğer vermediyseniz Balıkesirde yaşıyorum gelip alabilirim henüz kafesim ve oyuncaklarım yok ancak anlaştığımız taktirde önce meteryalleri alıp size fotoğraf atıp sonra çocuğu almaya gelebilirim

Tuba K.

Eski Forumcu
Kıdemli Üye
Yardımsever üye
Forum Rehberi
Merhaba ben küçüklüğümden beri bir çok kuş türü besledim ebabil bile besleyip doğaya geri kazandırdım diyebilirim evimde şu an ispinozum var hem ona arkadaş hem bana evlat istiyorum. Ama artık ele gelen çocuğum gibi davranabileceğim bir Caıque istiyorum çokta araştırdım. Nasıl bakılır nasıl eğitim verilir oyuncakları neler kafesi nasıl olmalı 2 aydır araştırma içindeyim. Satın alma sahiplen olayını daha çok önemsiyorum eğer vermediyseniz Balıkesirde yaşıyorum gelip alabilirim henüz kafesim ve oyuncaklarım yok ancak anlaştığımız taktirde önce meteryalleri alıp size fotoğraf atıp sonra çocuğu almaya gelebilirim
Konu sahibi en son Nisan ayında giriş yapmış büyük ihtimal sahiplendirmiştir bu canı

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...