• Kafeskuslari.com ailesine hoş geldiniz..

Sizde kafes kuş türünüz hakkında paylaşım yapmak ve soru sormak için üye olunuz.
    Sizde ailede yerinizi alınız...

C19 pelet yem

Sahre Seren

Yeni Üye
Kanaryalar için pelet yem hakkında ne düşünüyorsunuz acaba, bir takım kuşum var, alıp denemek istiyorum çünkü depremden çıkarken el yapımı mamasıdır kalan malzemeleridir her şey geride kaldı. Bu yem hayvanın sıradan tohum dışındaki ihtiyacının ne kadarını, ne derece karşılar acaba, bilgisi olan, yardım edebilecek kimse var mı?

Grpet

Müdavim
Üretici
pelet yemler son derece besleyicidir iyi kaliteli ırkları %80 pelet %20 tohumlarla besliyorlar bizim gibi tohum ağırlıklı değiller bu yüzden daha verimli ve daha sağlıklı bakım elde ediyorlar fakat pelet yeme alıstırmak biraz zahmetli malesef

c15-c19 kullanabilirsiniz

Sahre Seren

Yeni Üye
pelet yemler son derece besleyicidir iyi kaliteli ırkları %80 pelet %20 tohumlarla besliyorlar bizim gibi tohum ağırlıklı değiller bu yüzden daha verimli ve daha sağlıklı bakım elde ediyorlar fakat pelet yeme alıstırmak biraz zahmetli malesef

c15-c19 kullanabilirsiniz
Peki deneme için şuan 250 gramlık paketi almak istiyorum ama hayvan buna alıştıktan sonra normal yemi yemekte sıkıntı çıkarmaz değil mi, bu konuda bir bilginiz var mı acaba? Peleti olmazsa ara ara mamaya falan katıp vereyim diyorum ona göre.