• Kafeskuslari.com ailesine hoş geldiniz..

Sizde kafes kuş türünüz hakkında paylaşım yapmak ve soru sormak için üye olunuz.
    Sizde ailede yerinizi alınız...

Büyük dışkı

alanya07

Yeni Üye
Merhaba dişi muhabbet kuşumun dışkısının bi kac gündür büyük olduğunu farkettim nedeni ne olabilir eşi de var yeni eş tuttular galiba sürekli yuvaya girip cikiyorlar ama ciftlestiklerini görmedim erkek olan ayak atiyo ama dişi birakmiyor kaciyo hemen yuvaya birbirlerini kasiyorlar yem yediriyolar ama çiftleşme henüz şahit olmadim. Yardimci olabilir misiniz?

erenztrk

Müdavim
Merhaba dişi muhabbet kuşumun dışkısının bi kac gündür büyük olduğunu farkettim nedeni ne olabilir eşi de var yeni eş tuttular galiba sürekli yuvaya girip cikiyorlar ama ciftlestiklerini görmedim erkek olan ayak atiyo ama dişi birakmiyor kaciyo hemen yuvaya birbirlerini kasiyorlar yem yediriyolar ama çiftleşme henüz şahit olmadim. Yardimci olabilir misiniz?
Yumurta geliyor sanırım videosunu fotoğrafını atın da inceleyelim beraber

Semiha S.

Eski Forumcu
Moderatör
Kıdemli Üye
Kuşun videosunu görebilir miyiz. Siz görmeseniz bile çiftleşme gerçekleşmiş olabilir.

Son düzenleme:

alanya07

Yeni Üye
Video buraya nasil yükleniyor ben yeniyim forumda 😂

Şehmus BAKIR

İkon Üye
Yetkili Kurucu
Kurucu Üye
Üretici
Yuvalığa karışmayın boş istiyor demekki hadi bakalım hayırlısı olsun yumurta gelir yakında inşallah 😊

alanya07

Yeni Üye
Evet yumurta gelir akşam sabah. Yuvalığa müdahele etmeyin. Her kuş talaş vs istemez. Yavrular çıkıp bir haftalık olunca koyarsınız talaşı.
merhaba ya aradan 4 gün geçti dişi hala büyük dışkılıyo yuvadan hiç çıkmıyo yuvayı kemiriyor ama halen yumurta yok normal mi acaba ?

alanya07

Yeni Üye
Popoda şişlik var mı? Kuşta kabarma halsizlik falan var mı?
yani çok aktif değil ama ara sıra dışkılama için dışarı çıkıyo erkek gibi hareketli değil erkek sürekli besliyo yuvada popoda öyle şişlik görmedim elime alıp kontrol etmedim ama

Semiha S.

Eski Forumcu
Moderatör
Kıdemli Üye
Kuşun son halinin videosunu yüklerseniz yorum yapabiliriz

Seda.

Tutkulu
Çeviri Ekibi
Kıdemli Üye
yuvada zaman geçirmesi , dışkıda büyüme ,kanatların iki yana açılması vb. bunlar hep yumurta habercisi . tünekte resmi var mı kuşunuzun ? biz evimizi nasıl düzenlersek onlarda yuvalarını boş/dolu - az/çok nasıl rahat hissederlerse şekillendirir.. bu arada hayırlı olsun.

alanya07

Yeni Üye
yuvada zaman geçirmesi , dışkıda büyüme ,kanatların iki yana açılması vb. bunlar hep yumurta habercisi . tünekte resmi var mı kuşunuzun ? biz evimizi nasıl düzenlersek onlarda yuvalarını boş/dolu - az/çok nasıl rahat hissederlerse şekillendirir.. bu arada hayırlı olsun.
Teşekkür ederim 🙂