• Kafeskuslari.com ailesine hoş geldiniz..

Sizde kafes kuş türünüz hakkında paylaşım yapmak ve soru sormak için üye olunuz.
    Sizde ailede yerinizi alınız...

Büyük dışkı ve ishal

Ahmet6111

Yeni Üye
Merhaba bu sabah rastladım sanırsam dişi kuşuma ait bu aralar durgunlaşmaya başlamıştı zaten. Ayrıca normalde bu kadar az dışkı çıkmıyordu diğerleri erkek kuşa ait büyük ihtimalle.

Ekli dosyalar

Mert G.

Eski Forumcu
Merhaba bu sabah rastladım sanırsam dişi kuşuma ait bu aralar durgunlaşmaya başlamıştı zaten. Ayrıca normalde bu kadar az dışkı çıkmıyordu diğerleri erkek kuşa ait büyük ihtimalle.
Pankeresrta sorun olabilir beyaz dıskı onun habercisiydi diye hatırlıyorum

Burçak A.

İkon Üye
Moderatör
Kıdemli Üye
Kuşunuzun ağzında koku var mı, grit kum kullanıyor musunuz, probiyotik ve takviye kullanıyor musunuz, yemden başka bir şey yedi mı

Ahmet6111

Yeni Üye
Kuşunuzun ağzında koku var mı, grit kum kullanıyor musunuz, probiyotik ve takviye kullanıyor musunuz, yemden başka bir şey yedi mı
ağzında koku yok grit kum kullanıyorum entrobac gerwit bt-amin forte ve e-50 selenyum kullanıyorum yem harici havuç ve yumurta maması vermiştim dün ve bazen kendi dışkısını yiyor

Burçak A.

İkon Üye
Moderatör
Kıdemli Üye
ağzında koku yok grit kum kullanıyorum entrobac gerwit bt-amin forte ve e-50 selenyum kullanıyorum yem harici havuç ve yumurta maması vermiştim dün ve bazen kendi dışkısını yiyor
Tamam dışkı rengi havuçtan, kendi dışkısını yemesin uzak dursun aktardan kaya tuzu alın yesinler

Ekli dosyalar

Demet bükay

İkon Üye
Moderatör
Şampiyon Üye
Bu fotoğrafı eklemeyi unutmuşum bide başlıkta ishal dedim ama galiba ishal değil
Merhaba hafif dışkıda enfeksiyon var, idrar yeşil 3 gün üst üste entrobac probiyotik verin lütfen, pankreas sorunlu değil, dışkılar kireç gibi olur böyle bir sıkıntıda, Zeolit Tozu da verin hergün😊🤲

Üst Alt