• Kafeskuslari.com ailesine hoş geldiniz..

Sizde kafes kuş türünüz hakkında paylaşım yapmak ve soru sormak için üye olunuz.
    Sizde ailede yerinizi alınız...

Acil! Burunda kanama muhabbet kuşu

0uirex

Yeni Üye
Merhaba odaya girdiğimde dişiden ses geldiğini farkettim ağzdan mırıldanıyor gibi. Elime alırken baktım burnu kanadı sag taraftan. Şuan ses az da olsa kesildi arada yine o tıkanık sesi çıkarıyor odaya girdiğimde ağzını açıp kapatırdu nefes alırken. Hiç dışarıya çıkartmadım fakat erkek tellerin arasından gaga atmış olabilir diye düşünüyorum birşey olurmu? Hiç yem yememiş 3 saattir.

Tarık T.

Eski Forumcu
Moderator
Uzman Mentor
Teknik Ekip
Kıdemli Üye
Elinizde crystalin animal health var ise orayı makyaj temizleme pamuğuna sıkarak nazikçe silin yok ise nemlendirin öyle silin ancak normal pamuk olmasın. Eğer takılacak bir yer yoksa ise erkek yapmış olabilir. Dışkıda değişim vs. var mı kanama tam olarak içten mi gelmiş yoksa cere de darbe var mı? Cerenin önden net bir resmini eklermisiniz. Ayrıca kafesteki beyaz şey kristal kum mu?

0uirex

Yeni Üye
Elinizde crystalin animal health var ise orayı makyaj temizleme pamuğuna sıkarak nazikçe silin yok ise nemlendirin öyle silin ancak normal pamuk olmasın. Eğer takılacak bir yer yoksa ise erkek yapmış olabilir. Dışkıda değişim vs. var mı kanama tam olarak içten mi gelmiş yoksa cere de darbe var mı? Cerenin önden net bir resmini eklermisiniz. Ayrıca kafesteki beyaz şey kristal kum mu?
Evet beyaz şey kuş kumu. Şuan ışığı kapattım üstlerini örttüm sakin kalsınlar diye. Dışkı normal. Fotoğraflarıda çekebiliğim kadar tekrar çektim çok rahatsız etmek istemedim.

0uirex

Yeni Üye
Evet beyaz şey kuş kumu. Şuan ışığı kapattım üstlerini örttüm sakin kalsınlar diye. Dışkı normal. Fotoğraflarıda çekebiliğim kadar tekrar çektim çok rahatsız etmek istemedim.
İçten gelmiş galiba

0uirex

Yeni Üye
İçten gelmiş galiba
Erkek yaptı diye düşünüyorum durduk yere kuşa ne olabilir ki. Biraz yakın taktım kuşları birbirlerine yem kusarlar fln diye. Erkek sabah aksam gagasını kafese vuruyor beni görünce daralıyormu acaba? çıkar beni mi diyo. O hareketi dişiye yapmışsa ondan kanamış olabilir mi

Son düzenleme:

Tarık T.

Eski Forumcu
Moderator
Uzman Mentor
Teknik Ekip
Kıdemli Üye
Erkek yaptı diye düşünüyorum durduk yere kuşa ne olabilir ki. Biraz yakın taktım kuşları birbirlerine yem kusarlar fln diye. Erkek sabah aksam gagasını kafese vuruyor beni görünce daralıyormu acaba? çıkar beni mi diyo. O hareketi dişiye yapmışsa ondan kanamış olabilir mi
Öncelikle o kumu direk çöpe atın hiç bir işe yaramadığı gibi zarar verir Grit kuş kumu alın versele laga yada garden mix olabilir. Siz daha yakından görüyorsunuz Allah korusun erkek yapmadıysa iç organ hasarı vs de olabilir eğer içten geldiyse ki cere de görebildiğim bir deformasyon yok. Siz önlem amaçlı kafesleri fazla yaklaştırmayın durumunu takip edin genel hali, yeme, içme vs Sabah konu altına tekrar güncelleme geçin lütfen.

Üst Alt