• Kafeskuslari.com ailesine hoş geldiniz..

Sizde kafes kuş türünüz hakkında paylaşım yapmak ve soru sormak için üye olunuz.
    Sizde ailede yerinizi alınız...

Tavsiye Et Burun tıkanıklığı

Ece A.

Eski Forumcu
Uzman Mentör
Yardımsever üye
Biraz videolar izledim astım yok gibi çık çık gibi ses çıkmıyor nefes alırken hava giriyormuş gibi ses çıkıyor bide kuyruğu hareket ediyor hümsürmeye çalışıyor arada burnunda kapalı vitamini bugün verdim 1 kere içti
Merhaba bu anın da streamable.com üzerinden videosunu bizlerle paylaşabilir misiniz görelim:) bu arada kum olarak hangisini aldınız acaba

Burçak A.

İkon Üye
Moderatör
Uzman Mentör
Kıdemli Üye
Bu kumu atın, kursakta ve taşlıkta birikim yapıyor ve sindirim sistemini bozuyor bu nedenle gritli olanından alın, solunum sistemi problemi var kanatlı uzmanına bir röntgen çektirip sonucunu bizimle paylaşırsanız sevinirim ☺

Enes592571

Yeni Üye
Bu kumu atın, kursakta ve taşlıkta birikim yapıyor ve sindirim sistemini bozuyor bu nedenle gritli olanından alın, solunum sistemi problemi var kanatlı uzmanına bir röntgen çektirip sonucunu bizimle paylaşırsanız sevinirim ☺
İlk başta bu kadar değildi ama 2 hafta bayat yem yemiş farkında değildim ciddi bi sorunmu var

Burçak A.

İkon Üye
Moderatör
Uzman Mentör
Kıdemli Üye
İlk başta bu kadar değildi ama 2 hafta bayat yem yemiş farkında değildim ciddi bi sorunmu var
Evet dokunmuş olabilir, mutlaka kanatlı uzmanı görsün ve dışkı analizi de yapsın, röntgen de çeksin ☺

Üst Alt