• Kafeskuslari.com ailesine hoş geldiniz..

Sizde kafes kuş türünüz hakkında paylaşım yapmak ve soru sormak için üye olunuz.
    Sizde ailede yerinizi alınız...

Burun kısmındaki dokunun kalkması

rilish26

Müdavim
İyi günler yaklaşık 2-3 aylık yavru bir muhabbet kuşum var bugün saldığım zaten uçarken duvara hafif bir şekilde çarptı hareketlerinde yemesinde pek bir şey yok biraz korktu ancak burunun altındaki doku kalktı ve orası biraz su topladı. Kendisi geçer mi yoksa kullanmak için önerdiğiniz bir şey var mı acaba? Terramycin gibi

Son düzenleme:

Feyza T.

Eski Forumcu
Emektar Üye
Öncelikle ailemize hoş geldiniz 😇 Fotoğraflar ya bulanık çıkmış ya da kafes telinin arkasında kalmış bu yüzden net görünmüyor dediğiniz kalkma, daha net fotoğraflar alabilir miyiz mümkünse 🙏 stresten dolayı ishal olmaması açısından bugün ve yarın suyuna probiyotik koyabilirsiniz

rilish26

Müdavim
Öncelikle ailemize hoş geldiniz 😇 Fotoğraflar ya bulanık çıkmış ya da kafes telinin arkasında kalmış bu yüzden net görünmüyor dediğiniz kalkma, daha net fotoğraflar alabilir miyiz mümkünse 🙏 stresten dolayı ishal olmaması açısından bugün ve yarın suyuna probiyotik koyabilirsiniz
Hoşbulduk biraz kafeste sabit durmadığı için böyle çıkmış şimdi kafes önünde çektim daha netler daireye aldığım nokta çarpmadan önce yoktu bu probiyotik koydum suyuna. Hareketlerinde bir sorun yok şimdi saldım uçmasında sorun var mı bakmak için.

Feyza T.

Eski Forumcu
Emektar Üye
Çok önemli bir şey gibi durmuyor, ama yine de terramicyn deri merhemi sürebilirsiniz burun deliklerine gelmeyecek şekilde. Geçmiş olsun 🙏 yine de birkaç gün gözlemleyin ne olur ne olmaz diye

rilish26

Müdavim
Çok önemli bir şey gibi durmuyor, ama yine de terramicyn deri merhemi sürebilirsiniz burun deliklerine gelmeyecek şekilde. Geçmiş olsun 🙏 yine de birkaç gün gözlemleyin ne olur ne olmaz diye
Tamamdır sağolun 1-2 gün gözlemliyeceğim daha yeni olduğu içinde avucuma almak istemiyorum bir şişme sorun falan gözlemlersem terramycin uygulayacağım gibi.

Feyza T.

Eski Forumcu
Emektar Üye
Tamamdır sağolun 1-2 gün gözlemliyeceğim daha yeni olduğu içinde avucuma almak istemiyorum bir şişme sorun falan gözlemlersem terramycin uygulayacağım gibi.
Siz terramicyn i yine de uygulayın gece yatmadan önce sürün bence

Feyza T.

Eski Forumcu
Emektar Üye
Kuşunuz eve geleli ne kadar oldu?

Feyza T.

Eski Forumcu
Emektar Üye
Anladım, eğer dışarı çıkınca çok stres oluyorsa birkaç gün daha çıkarmayabilirsiniz 🙂

rilish26

Müdavim
Anladım, eğer dışarı çıkınca çok stres oluyorsa birkaç gün daha çıkarmayabilirsiniz 🙂
Yok stressi falan attı şu an 1-2 saat oldu saldığımda odada sorunsuz bir şekilde uçuyor ben geçmez sandım ama dediğim gibi hafifçe çarptı şiddetli değildi ama işte burun kısmında gösterdiğim yer su toplanması gibi parlıyor insanda deri kalkması gibi oradaki deri herhalde kalkmış az orası enfekte olmasından falan korktum da terramycin uygulayacağım ama gece bakalım

rilish26

Müdavim
Kısaca parmak derisi kalkar ya çok oynarsanız öyle oldu diyebiliriz.

Feyza T.

Eski Forumcu
Emektar Üye
Anladım, yine de gözlemleyin bir iki gün. Geçmiş olsun tekrar 🙏😇