• Kafeskuslari.com ailesine hoş geldiniz..

Sizde kafes kuş türünüz hakkında paylaşım yapmak ve soru sormak için üye olunuz.
    Sizde ailede yerinizi alınız...

BURUN KANAMASI

gözdefne

Yeni Üye
Merhblr. 2 hafta bi sultan papağanı aldık yavaş yavaş ele alıştırma vs yarım sat önce kafesten çıkardım sevdim falan bi anda uçtu duvara çarptı. 2 burun deliğinin arası minik bi damla gibi kanadı ama akmadı hala duruyo garip bi ses geldi ne yapabilirim akıl verir misiniz bulunduğu im ilde kuşlara bakan pek veteriner yok

Bahar Y.

Müdavim
Merhblr. 2 hafta bi sultan papağanı aldık yavaş yavaş ele alıştırma vs yarım sat önce kafesten çıkardım sevdim falan bi anda uçtu duvara çarptı. 2 burun deliğinin arası minik bi damla gibi kanadı ama akmadı hala duruyo garip bi ses geldi ne yapabilirim akıl verir misiniz bulunduğu im ilde kuşlara bakan pek veteriner yok
Öncelikle foruma hoşgeldiniz 😊Fotoğraf görebilir miyiz

Furkanmurat

Eski Forumcu
Kıdemli Üye
Vikk diye ses gelmiştir tahmin ediyorum.bir kaç gün sessiz kalır dışkı kontrolü yapın yeme içme takibi yapın yemiyorsa elle besleme yapın. İshal olmasın güçten düşmesin biraz zaman tanıyın atlatacaktır

gözdefne

Yeni Üye
Vikk diye ses gelmiştir tahmin ediyorum.bir kaç gün sessiz kalır dışkı kontrolü yapın yeme içme takibi yapın yemiyorsa elle besleme yapın. İshal olmasın güçten düşmesin biraz zaman tanıyın atlatacaktır
Bu süreçte ele almaktan kaçınmalı mıyım peki

gözdefne

Yeni Üye
Birşey olur korkusuyla uyuyamadım dal darı verdim biraz onu yedi ama kakası bu hale dönmüş. Ne koyu ne açık renk yapıyordu yuvarlak şekilde olurdu ilk defa böyle yaptı endişelenmeye başladım

Feyza T.

Eski Forumcu
Emektar Üye
İç organlara zarar gelmiş olabilir mi 🤔 sadece stresten de dışkı değişmiş olabilir. Sabaha kadar bekleyelim, dışkı düzelmezse bakalım tekrar. Geçmiş olsun

Şehmus BAKIR

İkon Üye
Yetkili Kurucu
Kurucu Üye
Üretici
Çarpma sonucu strese bağlı olarak dışkı değişir iştahı nasıl? Titreme var mı? Uçabiliyor mu?

gözdefne

Yeni Üye
Çarpma sonucu strese bağlı olarak dışkı değişir iştahı nasıl? Titreme var mı? Uçabiliyor mu?
Titreme var şimdi girdim yanına belki ondan bilmiyorum. Tüneğin aynı yerinden duruyor gece de ordaydı .Uçurmayı hiç denemedim tekrar korktum. Dışkı düzelmiş geceye nazaran beyazı bayağı azalmış

Şehmus BAKIR

İkon Üye
Yetkili Kurucu
Kurucu Üye
Üretici
Yeri sıcak olsun altını temizleyin kağıt havlu koyun ve gün içinde tekrar güncel dışkı resmi görelim birde iştahı nasıl? Yediği yemin kabuklarının resmini de yollar mısınız

gözdefne

Yeni Üye
Yeri sıcak olsun altını temizleyin kağıt havlu koyun ve gün içinde tekrar güncel dışkı resmi görelim birde iştahı nasıl? Yediği yemin kabuklarının resmini de yollar mısınız
Dün bu saatlerde dal darı vermiştim dal darıya resmen saldırır bugün verdiğimde ise bir iki yiyip durup tekrar yiyor ve hala aynı tünekte ben yanına gelince değiştiriyor yerini

Ekli dosyalar