• Kafeskuslari.com ailesine hoş geldiniz..

Sizde kafes kuş türünüz hakkında paylaşım yapmak ve soru sormak için üye olunuz.
    Sizde ailede yerinizi alınız...

Burun deliği

Berrin Yasmin35

Aktif Üye
İyi akşamlar
Yeşil dişi kuşumu bildiğiniz gibi 14 şubatta almıştım dün evde yoktum sadece bi gün uzakta değildim iki sokak kadar uzaklıkta 😁 sadece her neyse bugün eve geldim tabi gelir gelmez canlarıma bakayım biraz ilgileneyim ve daha sonra da salayım dedim neyse saldım gezdiler vs hala dışardalar ve yeşil dişi kuşumun ceresinde yani burun deliklerinin etrafında çok hafif kahve gibi kızarıklık gibi şey fark ettim burun deliğinin bi tanesinde sanki daha belirgin gibi bu kızışma belirtileri olabilir mi şimdi sırayla tek tek bi kaç tane fotoğraf ekleyeceğim yorumlarınızı bekliyorum teşekkürler şimdiden hepinize 🙏 bi tane fotoğrafının altına yazcam o fotoğrafta sanki daha belirgin

Berrin Yasmin35

Aktif Üye
Ergenliğe giriyor 🥰🥰🥰
Yani 🙈 Buda 3 veya 3 buçuk aylık falan diye düşünmüştüm daha önce açtığım konuda da öyle bi şey denmişti sanki yanlış hatırlamıyorsam beyaz sağolsun rahat bırakmıyor diye kuşları birleştirmedim çift hane kafeste yan yana duruyorlar yumurta sıkışması vs olur diye yeşilin biraz büyümesini beklemek için

Mert G.

Eski Forumcu
Yani 🙈 Buda 3 veya 3 buçuk aylık falan diye düşünmüştüm daha önce açtığım konuda da öyle bi şey denmişti sanki yanlış hatırlamıyorsam beyaz sağolsun rahat bırakmıyor diye kuşları birleştirmedim çift hane kafeste yan yana duruyorlar yumurta sıkışması vs olur diye yeşilin biraz büyümesini beklemek için
Büyüdüğü için kızgınlıga giriyor

Burçak A.

İkon Üye
Moderatör
Kıdemli Üye
Büyüyor yavaş yavaş 🥰

Berrin Yasmin35

Aktif Üye
Eğer üretim istiyorsanız 1 yaş ve üzeri idealdir sağlıklı olan budur 🙏
Ben bundan bi kaç yıl önce bir çift kuşla bian hobi olarak kendimi üretimin içinde buldum 😁 daha sonra bırakmak zorunda kaldım vs beyazı bi kaç ay önce aldım biliyorsunuz ve eşimin ısrarı üzerine yeşili aldım yalnız kalmasın dedi durdu bu gidişle gene hobi olarak üretimin içinde bulacak gibi hissediyorum kendimi benim amacım tek kuş bakmaktı ama eşim sağolsun aklımı çeldi 😁 durum bundan ibaret yani ☺