• Kafeskuslari.com ailesine hoş geldiniz..

Sizde kafes kuş türünüz hakkında paylaşım yapmak ve soru sormak için üye olunuz.
    Sizde ailede yerinizi alınız...

Burun akıntısı ve solunum sıkıntısı

firatbtw

Yeni Üye
Bir yavru kuşum yaklaşık 30 günlük olduğundan beri burnu tıkanıp solunum sıkıntısı çekiyor ama bu burun tıkıntısı bildiğiniz gibilerden mi bilmiyorum. Burnu tamamen kapanıyor üstüne bir de kalıplaşıyor. Şu ilaçları kullanıyorum: Orni-mix, VitaForm, Apex soğuk algınlığı damlası, Diazyme 256, Polivit, Aminosol kullanıyorum ama bunların hiçbiri bu kuşumu iyileştiremedi. 3 ay oldu suluktan bile su içemiyor öğrenemedi hâlâ daha gelmiş dışarıdan kabın birleştiği yerden diliyle minicik su birinkintisi var sanıp su içtiğini sanıyor yaramaz. Bu bana yetmiyor diyip anladığında içeri girip su içiyor. Ya ben bu kuşa daha ne yapmalıyım da şu hastalıklarından kurtarmalıyım?

Aslı Ö.

İkon Üye
Moderatör
Uzman Mentör
Kıdemli Üye
Editör
Kuşun tünekte fotosunu görebilir miyiz. Ayrıca temiz peçete üzerine guncel diski fotosu. Bilgili arkadaşlarımızın yorumunu bekleyin. Geçmiş olsun

firatbtw

Yeni Üye
İlk Resim
İkinci Resim
Üçüncü Resim
Dışkısı

Dışkısı gün gün değişmekte. Bugün sıvı halde hiçbir şekilde katılık yok aynı şekilde gün içinde de değişmekte bazen katı bazen sıvı yapmakta.

Geç cevap için kusura bakmayın bir yandan kuşla bir yandan diğer işlerle uğraşırken insan foruma uğramayı unutuyor.

Tuğrul Bey

Eski Forumcu
Emektar Üye
Kusunda sinüs iltihabı var sanırım. Fucidin merhem sür hafif şekilde. Geceleri olacak sekilde

firatbtw

Yeni Üye
Kusunda sinüs iltihabı var sanırım. Fucidin merhem sür hafif şekilde. Geceleri olacak sekilde
vallahi sürmediğimiz yapmadığımız kalmadı artık gece minik bir damla tuzlu su akıtmayı düşünüyorduk ama şu ilacınızı da bir deneyeyim teşekkür ederim umarım geçer. Farklı tavsiyeleriniz varsa cevap beklerim.

Üst Alt