FigenHanim1969
Yeni Üye
Öncelikle söylemek isterim ki kötü bir maddi süreçten geçiyorum ve kızıma çok iyi bakamadığımı düşünüyorum. Bir dönem önce solunum yolu enfeksiyonu geçirmişti Allah'a çok şükür iyileşti. Bir kiracı olduğum için son kaldığım evden aniden çıkarılınca taşınmak zorunda kaldık. Şu an yaşadığım alanda kuşla ilgilenen hiç bir veteriner yok ve devamlı götürmek için maddi gücüm de maalesef yok. Çocuğum gibi sevsem bile en doğru olan şeyin hayvan sahiplenmek isteyen ve kuşlar hakkında duyarlı olup ihtiyaçlarını eksiksiz bir şekilde karşılayabilen (mama, darı, suyu değiştirme ve kafes temizleme, veterinere maddi gücü yetebilen) bir birey arıyorum. Ortalama 3,5 yaşlarında ve gayet tatlı ve sakin bir kuş, hastalığından iyileştikten bir buçuk yıl sonra aynı şeyi yaşıyoruz, hızlıca nefes alıp veriyor, ve çok üzülüyoruz. Eğer kuşumuza bakabilecek ve iyileşene kadar bize bilgilendirme verebilecek birisi varsa çok mutlu olurum. Hiçbir fiyat istemiyorum ama Bursa Mustafakemalpaşa etrafında veya yakınlarında olursa çok sevinirim. Fotoğraf isteyen varsa gönderebilirim.