Yaklaşık 5 yaşında olan biri dişi, biri erkek iki muhabbet kuşumu sahiplendirmek istiyorum. Kuşlar birbirlerine alışık ve eş oldukları için kesinlikle birlikte sahiplendirilecektir. Ayrı verilmesi veya sonradan ayrılması benim için uygun değildir.
Kafesleriyle birlikte ücretsiz olarak sahiplendirilecektir.
Dişi kuşum uçamamaktadır, erkek kuşum ise sağlıklı şekilde uçabilmektedir. Bu nedenle onları anlayışla ve özenle bakabilecek bir yuva arıyorum.
Sahiplenecek kişiden beklentilerim:
• Bursa içinde ikamet etmesi
• Reşit ve sorumluluk sahibi olması
• Kuşların veteriner ihtiyaçlarını karşılayabilecek maddi imkâna sahip olması
• Kuşları düzenli olarak kafes dışında güvenli bir ortamda uçurması
• İlk dönemlerde belirli aralıklarla fotoğraf ve video paylaşarak durumları hakkında bilgi vermesi
• Kuşları ticari amaçla kullanmaması ve tekrar sahiplendirmemesi
Amacım onları gerçekten seven, ömürlük yuva olabilecek güvenilir bir aileye emanet etmek. Bu şartların uygun olduğunu düşünen kişiler benimle iletişime geçebilir.
Kafesleriyle birlikte ücretsiz olarak sahiplendirilecektir.
Dişi kuşum uçamamaktadır, erkek kuşum ise sağlıklı şekilde uçabilmektedir. Bu nedenle onları anlayışla ve özenle bakabilecek bir yuva arıyorum.
Sahiplenecek kişiden beklentilerim:
• Bursa içinde ikamet etmesi
• Reşit ve sorumluluk sahibi olması
• Kuşların veteriner ihtiyaçlarını karşılayabilecek maddi imkâna sahip olması
• Kuşları düzenli olarak kafes dışında güvenli bir ortamda uçurması
• İlk dönemlerde belirli aralıklarla fotoğraf ve video paylaşarak durumları hakkında bilgi vermesi
• Kuşları ticari amaçla kullanmaması ve tekrar sahiplendirmemesi
Amacım onları gerçekten seven, ömürlük yuva olabilecek güvenilir bir aileye emanet etmek. Bu şartların uygun olduğunu düşünen kişiler benimle iletişime geçebilir.
Ekli dosyalar
-
2 MB Görüntüleme: 11
-
1.3 MB Görüntüleme: 11
-
1.9 MB Görüntüleme: 10
-
1.7 MB Görüntüleme: 9
-
4.3 MB Görüntüleme: 7
Son düzenleme: