• Kafeskuslari.com ailesine hoş geldiniz..

Sizde kafes kuş türünüz hakkında paylaşım yapmak ve soru sormak için üye olunuz.
    Sizde ailede yerinizi alınız...

Burnu kapalı

Burcu

Aktif Üye
Arkadaşlar merhaba kuşumun burnunun bir tarafı kapandı neden olduğunu anlamadım bakabilir misiniz?mantar olabilir mi diye düşündüm ama beyaz bir tabaka da yok. İki gündür birazcık bile uçsa tıs tıs ses çıkararak nefes almaya başlıyor

Kübra Ö.

Eski Forumcu
Yazar
Kıdemli Üye
Üretici
Burnu kapalı olduğu için yapıyor olabilir belki o sesi,burnuna terramycin deri merhemi ya da kokusuz vazelin sürerseniz açılabilir.

Tecrübeli arkadaşlar görünce daha net bilgi verirler. :)

Didemkaya

Eski Forumcu
Üretici
Bulunduğu yerde cereyan çarpmış ve üsutmus olabilir yani suluguna bence bı kaç damla limon damlatmak iyi gelecektir diye düşünüyorum

Bahar Y.

Müdavim
Burnuna tuzlu su damlatıp bir nebze olsun pamukla açabilirsiniz rahatlar en azından nefes alış verişi

The Search

Eski Forumcu
Medya Sorumlusu
Teknik Ekip
Kıdemli Üye
Akvarist
Kopan tüyün ince kısmıyla temizlenen bir video görmüştüm bir sıvı ile yumuşatıp acaba bu durumdada etkili olurmu

AlicanG

Paylaşımcı
Tuzlu su kendiniz solisyon yapıp uygulamayın. Kuşa kızıştırıcı yem mama takviye vermeyelim.Oksijenli su(burun deliklerine kaçırmayın) ile temizlenip terbisil krem sürebilirsiniz.

Şehmus BAKIR

İkon Üye
Yetkili Kurucu
Kurucu Üye
Üretici
Arkadaşlar detaylı şekilde anlatmışlar sağolsunlar 😊 aynen uygulayın geçmiş olsun..birde vitamin destekleyin yeri sıcak olsun

Burcu

Aktif Üye
Arkadaşlar detaylı şekilde anlatmışlar sağolsunlar 😊 aynen uygulayın geçmiş olsun..birde vitamin destekleyin yeri sıcak olsun
Burnunun açık olan tarafında da nefes aldıkça beyazımsı bir sıvı görünüp kayboluyor o tarafa bir sey yapmama gerek var mı