• Kafeskuslari.com ailesine hoş geldiniz..

Sizde kafes kuş türünüz hakkında paylaşım yapmak ve soru sormak için üye olunuz.
    Sizde ailede yerinizi alınız...

Burası benim yuvam (YKA)

Feyza T.

Eski Forumcu
Emektar Üye
@BulutFıstık Dost sayısı fazla olan kişiler nasıl temizlik yapıyor diye sormuştu. Ben yaptığımı anlatayım tüm kafeslerin altında mısır granürü var haftada 1 defa komple temizlik yapıyorum kafes tellerini sünger ile siliyorum yuvalıkları haftada bir komple yıkarım. Kendi evimde nasıl yaşıyorsam onlarında o şekilde yaşamalarına dikkat ederim. Yemediğimi yedirmem içmediğimi içirmem. Birkaç fotoğraf bulabildim hobihanemden onları paylaşayım. Selam ve dua ile
Maşallah hocam ne kadar temiz derli toplu, ben bunu ev ortamında bile sağlayamadım tebrikler 👏👏

Yusuf Kürşat Akkuş

Eski Forumcu
Kurucu Üye
Maşallah hocam ne kadar temiz derli toplu, ben bunu ev ortamında bile sağlayamadım tebrikler 👏👏
Çok teşekkür ederim :) Üretimhanelerde hastalık bence bakımsızlıktan oluyor kafes tabanları pis ortam havasız vs şükür hiç bir toplu ölüm veya hastalık ile karşılaşmadım bu zamana kadar

Emre A.

Tutkulu
maşallah granül temizlerken direkt mi boşaltıyorsunuz granülü yoksa kirlenen kısımları mı alıyorsunuz sadece

Üst Alt