• Kafeskuslari.com ailesine hoş geldiniz..

Sizde kafes kuş türünüz hakkında paylaşım yapmak ve soru sormak için üye olunuz.
    Sizde ailede yerinizi alınız...

Çözüldü! Bunların hali normalmi

Bekir ay

Aktif Üye
Aci
Henüz hazır değil demek ki, yuvaya giriyor mu? Lütfen acil olmayan konulara etiket yapmayalım...
Acil değil acil olsa yazarıdım acil diye bilgi almak için yazardım aklımda kalan isimler bunlardı suçlu hissettirmeden lütfen bizimde bilgiye ihtiyacımız

Bekir ay

Aktif Üye

Mustafa89

Eski Forumcu
Moderator
Üretici
Konuya cevap veren yoneticiler ya da tecrubeli arkadaşlar varsa bir digerini etiketlemek hos degil. Kim musaitse cevap yazar zaten. Konuya gelince gorunurde bir sorun yok bu iş sabır işi. Siz gerekli şartları sagladiysaniz gerisi kuşların keyfine kalmış yapacak bir sey yok.

Feyza T.

Eski Forumcu
Emektar Üye
Etiketlemişsiniz ama zaten arkadaşlar gerekeni söylemiş, bu yüzden bize söyleyecek bir şey kalmamış. Bahar hoca size yazdığı halde bizi etiketlemeniz ona saygısızlık olmuş, bence de acil değilse etikete gerek yok çünkü ben forumda değilsem zaten etiketi görmüyorum, sadece bir kişiyi etiketlerseniz diğer arkadaşlar cevap yazmadığında niye cevap alamıyorum demeye hakkınız olmaz

Rodiena

Eski Forumcu
Kıdemli Üye
Yardımsever üye
Arkadaşlara katılıyorum. Cevap gelmezse ve hakikaten acil ise etiketleme yapalım. Zaten kendi konunuzun anlaşılırlığı kaybolmuş bu şekilde. İyi forumlar.