S serkan erkan Aktif Üye Kıdemli Üye Katılım 20 Ağu 2018 Mesajlar 64 Tepkime puanı 3 Puanları 0 Yaş 1022 14 Kas 2018 #1 Ankara da evimde kendi capımda hobimi gerceklestiriyorum. Urettigim guzelliklerden bazılarini paylasmak istedim. Daha guzelleri sizin olur insAllah.
Ankara da evimde kendi capımda hobimi gerceklestiriyorum. Urettigim guzelliklerden bazılarini paylasmak istedim. Daha guzelleri sizin olur insAllah.
Ü Üye silindi 2 Yasaklı 14 Kas 2018 #2 Hey MaşAllah abi, iyi cevherler var sende , Allah daha da güzellerini nasip etsin.....
Şehmus BAKIR İkon Üye Yönetici Yetkili Kurucu Kurucu Üye Mentör Üretici Katılım 20 Ağu 2018 Mesajlar 21,369 Tepkime puanı 31,552 Puanları 1,999 Yaş 43 14 Kas 2018 #3 Masallah dostum basarili olmuş
S serkan erkan Aktif Üye Kıdemli Üye Katılım 20 Ağu 2018 Mesajlar 64 Tepkime puanı 3 Puanları 0 Yaş 1022 14 Kas 2018 #4 Ronay' Alıntı: Hey MaşAllah abi, iyi cevherler var sende , Allah daha da güzellerini nasip etsin..... Genişletmek için tıkla ... Cok cok tesekkur ederim sagolasin. Şehmus BAKIR' Alıntı: Masallah dostum basarili olmuş Genişletmek için tıkla ... Allah razi olsun cok cok tesekkur ederim
Ronay' Alıntı: Hey MaşAllah abi, iyi cevherler var sende , Allah daha da güzellerini nasip etsin..... Genişletmek için tıkla ... Cok cok tesekkur ederim sagolasin. Şehmus BAKIR' Alıntı: Masallah dostum basarili olmuş Genişletmek için tıkla ... Allah razi olsun cok cok tesekkur ederim