• Kafeskuslari.com ailesine hoş geldiniz..

Sizde kafes kuş türünüz hakkında paylaşım yapmak ve soru sormak için üye olunuz.
    Sizde ailede yerinizi alınız...

Bunlar nasıl bebek :) (YKA)

Yusuf Kürşat Akkuş

Eski Forumcu
Kurucu Üye
Sizleri bu iki cingöz ile tanıştırayım Tatlı cennet papağanlarımız.. Hikayeleri şu; anneleri 3 adet yumurta yapmıştı daha sonra anneleri hastalandı yumurtalara birkaç gün yattıktan sonra bıraktı yatmayı,tedavi oldu şimdilik hobihanemizde değil evimizde. Kontrol esnasında baktım yumurtalar buz gibi bu iki muhabbetkuşumda geçen yılın bebekleri bu sezonun damızlıkları normalde benim beslediğim bir ırk değil ancak mavi olanın atalarının bende hatırı büyüktür. Vefa borcum var 60 a yakın muhabbetkuşumun olmasında emekleri çoktur. ilk onun büyük dedesinden yavru almıştım sahiplendirerek takas ederek para biriktirerek şimdilerde show jumbolarım jumbolarım var. Bu nedenle her dönem bir yavrularını ayırırım babası da bendeydi dedesi de bendeydi dedesinin babası onun babası :) ilk kuluçkalarında bu iki bebeği büyüttüler maşaallah.. sabah şekerlerimizde bunlar (2 adet yumurtadan çıktı 1 adet ne yazık ki bozulmuştu)

Ekli dosyayı görüntüle 20007Ekli dosyayı görüntüle 20008Ekli dosyayı görüntüle 20009Ekli dosyayı görüntüle 20010Ekli dosyayı görüntüle 20007

Kübra Ö.

Eski Forumcu
Yazar
Kıdemli Üye
Üretici
Maşallah hepsine. ❤
Muhabbetler ile aralarındaki bağ nasıl peki? Merak ettim. 😊

Yusuf Kürşat Akkuş

Eski Forumcu
Kurucu Üye
Maşallah hepsine. ❤
Muhabbetler ile aralarındaki bağ nasıl peki? Merak ettim. 😊
Maşallah 🧿 Muhabbet kuşları mı büyüttü cennet papağanını? 😳
Öncelikle hepinize ayrı ayrı teşekkür ederim.. Muhabbetkuşları ile aralarındaki bağ oldukça iyi beraber takılıyorlar..
Bu yavrularımı evet muhabbetkuşları büyüttü. Anneleri hastalandı kuluçkayı sonlandırdı,Yumurtalar damarlanmıştı başka takımımda yoktu kaydırabilecek o dönem bu iki muhabbetkuşum yumurta yapmaya başlamıştı ilk kuluçkaları olacaktı dedim yumurta içinde donarak öleceklerine kaydırdım altlarına muhabbet kuşlarımın onların yumurtalarını damarlanmadan topladım tabiki 3 yumurta vardı koydum 2 sini çıkardılar ve bu zamana getirdiler