• Kafeskuslari.com ailesine hoş geldiniz..

Sizde kafes kuş türünüz hakkında paylaşım yapmak ve soru sormak için üye olunuz.
    Sizde ailede yerinizi alınız...

Bunlar bit mi?

Şehmus BAKIR

İkon Üye
Yetkili Kurucu
Kurucu Üye
Üretici
Elinizle ezdiginizde kan çıkıyor ise bittir 👍fotodan hiç bişey anlaşılmıyor

Şehmus BAKIR

İkon Üye
Yetkili Kurucu
Kurucu Üye
Üretici
Siz yinede vilmectin ense damlası kullanın 👍

Asdfg

Aktif Üye
Kuşu elimde tutamıyorum ense damlası uygulayamam maalesef. Veterinere de kuşlarımı götüremiyorum ara mesafe uzak havalarda malum. Anca havalar duzeldiginde goturebilirim.

Şehmus BAKIR

İkon Üye
Yetkili Kurucu
Kurucu Üye
Üretici
Bu spreyi ne zaman aldınız?

Asdfg

Aktif Üye
tam hatirlayamiyorum ama 2020 sonunda almistim galiba

Asdfg

Aktif Üye
Dunden beri kontrol ediyorum o seyleri hala kipirdama yok. bi kac kisiye gosterdim bit olmadigini soylediler ama onlarda ne oldugunu anlayamadi. Bit degilse nedir bunlar kusta bi hastalik mi var?

Asdfg

Aktif Üye
Tekrardan merhaba arkadaşlar. Kuşun üzerine beyaz örtü örttüm karanlıkta. bı kaç saat sonra baktığımda birşey yoktu. Kuşta gece çırpınma vs de olmuyor. Yani internette yazan bit belirtileri yok. Ama bugün tüylerini düzeltirken baktığımda kanat altlarında çörek otu büyüklüğünde şeyler gördüm. Bit o kadar büyük olmazmış acaba tüy kapsülü mü gördüklerim?

Asdfg

Aktif Üye
Yani kanat altında da tüy kapsülü olur mu? Vilmectin doz aşımında zararlı birşeymiş onun için kullanmayı düşünmüyorum.

Şehmus BAKIR

İkon Üye
Yetkili Kurucu
Kurucu Üye
Üretici
O spreyi kullanmayın zehirler bide siyah şeyler dediğinizin resmini görebilir miyiz

Yusuf Kürşat Akkuş

Eski Forumcu
Kurucu Üye
Merhabalar onlar bit değil yeni tüy kapsülleri çıkarken patlama yapar onlar telek dipleri o kısım zamanında kan aldığı için kırmızıdır ilerleyen safhada telek büyüdükçe kan alımı durur ve kararır. Kuşunuzda gagasıyla temizlik yaparken onlarda ufalanir dökülür. Korkacak bir durum yok

Asdfg

Aktif Üye
Merhabalar onlar bit değil yeni tüy kapsülleri çıkarken patlama yapar onlar telek dipleri o kısım zamanında kan aldığı için kırmızıdır ilerleyen safhada telek büyüdükçe kan alımı durur ve kararır. Kuşunuzda gagasıyla temizlik yaparken onlarda ufalanir dökülür. Korkacak bir durum yok
Cok sukur. Tesekkur ederim vakit ayirdiginiz icin. Icim rahatladi.

Üst Alt