• Kafeskuslari.com ailesine hoş geldiniz..

Sizde kafes kuş türünüz hakkında paylaşım yapmak ve soru sormak için üye olunuz.
    Sizde ailede yerinizi alınız...

Görsel Paylaşım Bulut Tayfası

Tarık T.

Eski Forumcu
Teknik Ekip
Kıdemli Üye
Çok kuşun mu var çok derdin var. :(
Daha Fındık'ın acısı taze iken bu seferde Pamuk bey gece kusmaya başladı. Kardeşlerinden ayırdım. Geceden beri iki kere kustu. Kokulu ve salyalı bir kusma olmasada insan endişelenmeden edemiyor.

Probiyotikli su üç gün tazeleyerek vereceğim.
Grit kum var kafeste ve ne olur ne olmaz zeolitli beslemede yaptım. Üç gün boyunca devam edeceğim beslemeye de. İnşallah korkuğum gibi bir şey olmazda sadece sindirim sıkıntısı çekiyordur. 🥲

Ekli dosyayı görüntüle 65510
Çok geçmiş olsun Kübra 3 gün değilde 1 hafta yapsan zeoliti daha sağlıklı olur diye düşünüyorum sen daha hakimsin gerçi konuya . Maşallah çok güzel rengi var. İnşallah hızlıca toparlar basit bir durumdur.

Kübra Ö.

Eski Forumcu
Yazar
Kıdemli Üye
Üretici
Canım geçmiş olsun 🙏🏻 aynı kafestelerse bulaşma ihtimali olabilir mi. Yada dediğin gibi sindirimde sıkıntı çekiyor olabilir. Umarım geçici bir durumdur 🌸🙏🏻 maşallah iyi görünüyor Pamuk bey. 🩷
Teşekkür ederim canım. Aynı kafeste değillerdi. Fındık tek duruyordu son zamanlarda ama o epilepsi nöbetleri geçiriyordu, ölümü ondan oldu. Şehmus abi bunun bulaşıcı olmadığını söyledi. Sinir sistemiyle alakalı bir durummuş.
Dışkı yapamıyor, belki ondan kusuyordur bilemedim onun dışında normal maşallah durmuyor kafeste çıkmak istiyor. İnşallah tamamen normalde dönerde bende diken üstünde olmam. 😅

Şimdi en ufak bir sessizliklerinde panik oluyorum. :)

Fındık'ın eşide çok durgun, tabanda bir yere kilitlenip donmuş gibi duruyor ve bir noktaya bakıyor. O da ayrı bir korkutuyor beni. Hissediyor mu yokluğunu bilmiyorum ama inşallah o da hasta değildir.

Kübra Ö.

Eski Forumcu
Yazar
Kıdemli Üye
Üretici
Çok geçmiş olsun Kübra 3 gün değilde 1 hafta yapsan zeoliti daha sağlıklı olur diye düşünüyorum sen daha hakimsin gerçi konuya . Maşallah çok güzel rengi var. İnşallah hızlıca toparlar basit bir durumdur.
Teşekkür ederim Tarık.
Eğer ciddi değilse üç günde geçer diye düşündüm ama geçmezse bir hafta yaparım.
Estafirullah benimde bilmediğim çok şey var, teşekkür ederim.
Bulut'un yavrularından. Kendisine benzer bir kaç tane yavrusu var onlardan biri Pamuk. Kendisi adına teşekkür ederim. 😊

Demet bükay

İkon Üye
Moderatör
Şampiyon Üye
Teşekkür ederim Tarık.
Eğer ciddi değilse üç günde geçer diye düşündüm ama geçmezse bir hafta yaparım.
Estafirullah benimde bilmediğim çok şey var, teşekkür ederim.
Bulut'un yavrularından. Kendisine benzer bir kaç tane yavrusu var onlardan biri Pamuk. Kendisi adına teşekkür ederim. 😊
Ablacım çok geçmiş olsun, nasıl itina ile baktığını biliyorum inşallah kısa sürede düzelirler🤲😊💓

Kübra Ö.

Eski Forumcu
Yazar
Kıdemli Üye
Üretici
Ablacım çok geçmiş olsun, nasıl itina ile baktığını biliyorum inşallah kısa sürede düzelirler🤲😊💓
Teşekkür ederim ablacım. İnşallah hakkıyla bakabiliyorumdur. 🤗
Pamuk maşallah iyi şu anda. Salınca kendine geldi biraz. 😅 Yinede takip edeceğim durumunu. Mavi de aynı şekilde akşam üzeri hareketlendi. Ben biraz panik yapıyorum galiba, bilemedim. Fındık aniden ölünce en ufak bir şeyde tedirgin oluyorum şimdi. Gerçi öncesinde de vardı paniklik ama şu an iki katına çıktı. :)

Demet bükay

İkon Üye
Moderatör
Şampiyon Üye
Teşekkür ederim ablacım. İnşallah hakkıyla bakabiliyorumdur. 🤗
Pamuk maşallah iyi şu anda. Salınca kendine geldi biraz. 😅 Yinede takip edeceğim durumunu. Mavi de aynı şekilde akşam üzeri hareketlendi. Ben biraz panik yapıyorum galiba, bilemedim. Fındık aniden ölünce en ufak bir şeyde tedirgin oluyorum şimdi. Gerçi öncesinde de vardı paniklik ama şu an iki katına çıktı. :)
Hepimiz için Rabbim ömür içmiş, onlar içinde 🤲
Biz elimizden geleni yapalım gerisi Takdiri ilahi canım 🤲😊💓

nymeria

Tutkulu
Şampiyon Üye
Yardımsever üye
Çok kuşun mu var çok derdin var. :(
Daha Fındık'ın acısı taze iken bu seferde Pamuk bey gece kusmaya başladı. Kardeşlerinden ayırdım. Geceden beri iki kere kustu. Kokulu ve salyalı bir kusma olmasada insan endişelenmeden edemiyor.

Probiyotikli su üç gün tazeleyerek vereceğim.
Grit kum var kafeste ve ne olur ne olmaz zeolitli beslemede yaptım. Üç gün boyunca devam edeceğim beslemeye de. İnşallah korkuğum gibi bir şey olmazda sadece sindirim sıkıntısı çekiyordur. 🥲

Ekli dosyayı görüntüle 65510
Oy güzelim, renkleri üstüne ne yakışmış 🧿 Hiçbir şeyi yoktur inşallah, hepsi iyi sağlıklı olsun♥
Fındık için de başın sağ olsun canım benim

Kübra Ö.

Eski Forumcu
Yazar
Kıdemli Üye
Üretici
Hepimiz için Rabbim ömür içmiş, onlar içinde 🤲
Biz elimizden geleni yapalım gerisi Takdiri ilahi canım 🤲😊💓
Öyle ablacım. ♥

Oy güzelim, renkleri üstüne ne yakışmış 🧿 Hiçbir şeyi yoktur inşallah, hepsi iyi sağlıklı olsun♥
Fındık için de başın sağ olsun canım benim
İnşallah canım. Şu an iyiler bakalım. 😊
Teşekkür ederim canım. Rabbim kalan evlatlarımıza uzun ömür versin. 🤲🏻

Kübra Ö.

Eski Forumcu
Yazar
Kıdemli Üye
Üretici
IMG-20240713-WA0011.jpg

Bizimkilerin yeni mekanları. 😁
Öncesinde kızlar ve erkekler ikişerli gruplar halinde toplam dört kafeste duruyordu. Şimdi sayı ikiye indi.
90lık sarayda umuyorum hepsi rahatça durur. 😅
Gönül daha büyüklerini istiyor elbette ama kpyacak yer sıkıntısı nedeniyle daha büyük alamıyorum. Hem maddi yönüde var tabi. 😅 İleride inşallah şartlar daha iyi olursa her anlamda, daha büyük kafesleri olur.

@Şehmus BAKIR abime çok ama çok teşekkür ederim. @mamaist kargo açsa yeridir. 😅

Tarık T.

Eski Forumcu
Teknik Ekip
Kıdemli Üye
Hayırlı olsun çok güzel duruyor😄

Şehmus BAKIR

İkon Üye
Yetkili Kurucu
Kurucu Üye
Üretici
Ekli dosyayı görüntüle 66480

Öncesinde kızlar ve erkekler ikişerli gruplar halinde toplam dört kafeste duruyordu. Şimdi sayı ikiye indi.
Gönül daha büyüklerini istiyor elbette ama kpyacak yer sıkıntısı nedeniyle daha büyük alamıyorum. Hem maddi yönüde var tabi. 😅 İleride inşallah şartlar daha iyi olursa her anlamda, daha büyük kafesleri olur.

Hayırlı olsun kardeşim 😊 maşallah çok güzel olmuş güle güle oynasınlar 🙏

Demet bükay

İkon Üye
Moderatör
Şampiyon Üye
Ekli dosyayı görüntüle 66480

Oyy maşallah, çok rahat bir yaşam alanı, emeğinize sağlık ablacım 😊🥰🤲

Kübra Ö.

Eski Forumcu
Yazar
Kıdemli Üye
Üretici
Hayırlı olsun kardeşim 😊 maşallah çok güzel olmuş güle güle oynasınlar 🙏
Teşekkür ederim abicim. 😊

Oyy maşallah, çok rahat bir yaşam alanı, emeğinize sağlık ablacım 😊🥰🤲
Bu kadar geniş kafeste kızlar hala cazgırlık yapıyor abla.😂
Erkekler uslu duruyor ama kızların bir kaç tanesini başka kafese alacağım gibi duruyor. 😅

Güle güle kullansınlar harika görünüyor🤩
Teşekkür ederiz Meryem ablası. 😊