• Kafeskuslari.com ailesine hoş geldiniz..

Sizde kafes kuş türünüz hakkında paylaşım yapmak ve soru sormak için üye olunuz.
    Sizde ailede yerinizi alınız...

Görsel Paylaşım Bulut kendi evine çıktı

Perinka

Yeni Üye
Kafesimizi aldık çok şükür. Merak edenler için: Dayang A45 ayaklı kafes modeli (90 cmx58 cmx152 cm). Kedilerimiz olduğu için Bulut günde 3-4 saat dışarıda vakit geçirebiliyor biliyorsunuz. Günün 20 saatini kutu gibi küçücük alanda geçirmesine vicdanım el vermedi benim. Ucuz bir kafes değil evet Allah ödeme kolaylığı da verir inşallah, uzun vadede değer bence. Bulut bey kafeste başta şok oldu, donakaldı. Hatta bir ara yere düştü ama kendini kafeste uçamayacağı şekilde koşulladığı için yukarı çıkamadı. Uçabildiğini keşfettikten sonra da ne susmak ne durmak bildi kerata maşallah :) iç dekorasyonunu acemi işi şimdilik böyle yaptık ama önerilere açığız. Salondaki boşluğa kafesin cuk diye oturması da ayrı güzel bir tesadüf oldu. Doğru bir karar verdiğimizin ilahi tasdiki olarak yorumladım. İnşallah öyledir. Bulut bey inşallah uzun yıllar bizimle mutlu mesut yaşar kafesinde, pardon yeni evinde :)

Ekli dosyalar

Son düzenleme:

Nora

Yeni Üye
Vayy . ☺☺☺
Hayırlı olsunn Bulut'a.
Kafesin ne kadara mâl oldugunu sorabilir miyim ?

Perinka

Yeni Üye
Çok teşekkürler 🤗12 bin liraya aldık bir online petshoptan.

Nora

Yeni Üye
Hayırlı olsun tekrardan. Hayırlısıyla sağlıklı mutlu uzun bir yaşam geçirsin sizinle☺

Perinka

Yeni Üye
Teşekkürler. Amin inşallah hep beraber tüm evlatlarımızla 🙏

matcharain

Yeni Üye
Harika olmuş, ellerinize sağlık. Tam da önerilen boyutlarda, eksik hiçbir şey yok. Beslenme (pelet/ sebze "parrot chop") de iyiyse Bulut için her şey en iyisi olur--düzenli veteriner kontrollerini de ihmal etmeyin, kuşlar rol yaparlar, hasta olduklarını belli etmezler.

Benim Matcha'mın da kafesi A45, ağustostan beri severek kullanıyor, çok mutluyum aldığıma.

Rob_Roy

Aktif Üye
Araştırmacı Üye
Hayırlı olsun, güle güle kullansın yeni kafesini. Dekorasyon konusunda internette çok görseller var, ama ben pek iyi değilim o konuda.