• Kafeskuslari.com ailesine hoş geldiniz..

Sizde kafes kuş türünüz hakkında paylaşım yapmak ve soru sormak için üye olunuz.
    Sizde ailede yerinizi alınız...

Bugun nilverm yarın doksisem versem ağır mı olur.

Nili

Yeni Üye
Kuşumda hıh hıh diye ses çıkarma vardı. Doksisem iyi geldi sesi kesildi ama 2 haftadır ağız açıp kapamaları devam etti. Parazit veya mantardan şüphelendim solunumunda skıntı vardı çünkü. Bugun parazit verdim nilverm diye. Ama akşam yine hıh hıh diye ses çıkarmaya başladı ve kuyruk kısmı kalça dışkı kısmından itibaren inip inip çıktı. Bunun için hemen Probiyotik verdim yarın doksisem versem yine ağır mı olur.

Levent T.

Eski Forumcu
Emektar Üye
Kanatlı uzmana gösterdiniz mi? Şüpheyle teşhis olmuyor... Lütfen bir dışkı resmi ve kısa bir video rica edelim...

Nili

Yeni Üye
Göstermedim çünkü veterinerler çok para alıyor o kadar maddi durumum yok. 3 tane ilaç aldım onlar bile beni zorladı parasal olarak çalışmıyorum ailemle kalıyorum. Bir dakika atmaya çalışıyım video

Soner

Aktif Üye
Kuşumda hıh hıh diye ses çıkarma vardı. Doksisem iyi geldi sesi kesildi ama 2 haftadır ağız açıp kapamaları devam etti. Parazit veya mantardan şüphelendim solunumunda skıntı vardı çünkü. Bugun parazit verdim nilverm diye. Ama akşam yine hıh hıh diye ses çıkarmaya başladı ve kuyruk kısmı kalça dışkı kısmından itibaren inip inip çıktı. Bunun için hemen Probiyotik verdim yarın doksisem versem yine ağır mı olur.
Aynı ses yani solunum sıkıntısı benim yavruda da vardı özellikle geceleri bebek gibi inliyordu resmen cok fazla ilac denedim en sonunda orni special sayesinde suan sağlığına kavuştu cok sükür tavsiye ederim umarım sizin canada şifa olur.

Nili

Yeni Üye
Şimdi baktım fiyatı çok pahalı ama 😏

Nili

Yeni Üye
Bu ilacı nerden aldınız ucuz fiyatlı bulabilir miyim nerden aldıysanız teker teker soruyum. İnternet harici

Nili

Yeni Üye
Aynı ses yani solunum sıkıntısı benim yavruda da vardı özellikle geceleri bebek gibi inliyordu resmen cok fazla ilac denedim en sonunda orni special sayesinde suan sağlığına kavuştu cok sükür tavsiye ederim umarım sizin canada şifa olur.
Nerden aldınz

Soner

Aktif Üye
İnternet üzerinden Kuzey petshop

Tuğrul Bey

Eski Forumcu
Emektar Üye
grpet ürünleri faceden ulaş bölünmüş şekilde bulabilirsin. 10 Gr yeter

Üst Alt