• Kafeskuslari.com ailesine hoş geldiniz..

Sizde kafes kuş türünüz hakkında paylaşım yapmak ve soru sormak için üye olunuz.
    Sizde ailede yerinizi alınız...

Buğday çimlendirme sevgisi 😊

Furkanmurat

Eski Forumcu
Kıdemli Üye
Not Evet kafesler pis çünkü kuluçka süreçlerinde çok huysuzlar o yüzden temizlik yapmıyorum kuluçka bitişlerinde sadece çünkü bunlar hemen yumurtadan kalkan cinsler 😊

Furkanmurat

Eski Forumcu
Kıdemli Üye
Birde senden tarifini öğrenebilir miyim? Buğdayı nereden aldın?
Aktardan aldım ben aşurelik buğday dersen verirler geceden tasa vereceğim kadar koyuyorum ılık su ekleyip 12-18 saat bekletiyorum hazır oluyor veriyorum severek yiyor hepsi

Bahar Y.

Müdavim
Aktardan aldım ben aşurelik buğday dersen verirler geceden tasa vereceğim kadar koyuyorum ılık su ekleyip 12-18 saat bekletiyorum hazır oluyor veriyorum severek yiyor hepsi
Eski konunuzu ekledim hocam

Furkanmurat

Eski Forumcu
Kıdemli Üye
Eski konunuzu ekledim hocam
Eline sağlık kardeşim

Furkanmurat

Eski Forumcu
Kıdemli Üye
Ben beşte dört diyorum 😅🖐
Beşte beş evet maşallah 😅 da son yumurta tam kanlanmamış 1 tane nokta şeklinde kan gördüm bakalım cılk olmuş yada gelişmemiş olabilir damarlanma var ama kararsız kaldım daha çok yeni o yüzden beşte dört diyeyim yinede

Bahar Y.

Müdavim
Beşte beş evet maşallah 😅 da son yumurta tam kanlanmamış 1 tane nokta şeklinde kan gördüm bakalım cılk olmuş yada gelişmemiş olabilir damarlanma var ama kararsız kaldım daha çok yeni o yüzden beşte dört diyeyim yinede
Beşte dört çıkarsa şok olurum yanlız🤣 beşte beş çıksın o yüzden

Furkanmurat

Eski Forumcu
Kıdemli Üye
Evet

Evet biliyorum
İlk defa verdim haftada bir vericem
Bir dahakine daha az veririm teşekkür ederim
Haftada bir bile çok aslında ben hiç vermem marol yeşillik. mama takviyesi , çimlendirme vs ile vitamin ilaçları bile kullanmıyorum. Kuşlarında hepsi mermi gibi maşallah 😊 ek takviye yapmıyorum yani sağlıklı beslenmeyi forumda araştırırsan çoğu ilaca gerek kalmıyor besinlerden sağlıyorsun