• Kafeskuslari.com ailesine hoş geldiniz..

Sizde kafes kuş türünüz hakkında paylaşım yapmak ve soru sormak için üye olunuz.
    Sizde ailede yerinizi alınız...

Çözüldü! Bu Yemlerden Hangisini Tercih Etmeliyim?

Semiha S.

Eski Forumcu
Moderatör
Uzman Mentör
Kıdemli Üye
Kuşun türü nedir.

@Şehmus BAKIR beyle iletişime geçerseniz kuşunuza özel karışım yem hazırlayabilir.

Mustafa27

Eski Forumcu
Kıdemli Üye
İlk baştaki yani Aspur ,beyaz darı, kızıl darı olarak başlayan normal yemdir yani ideal , diğer ikisi de kilo odaklı yüksek yağlı karışım , kuşunuz zayıf ise diğer ikisinden birini tercih ediniz değilse ilkini temin edebilirsiniz:)

Kübra Ö.

Eski Forumcu
Uzman Mentör
Yazar
Kıdemli Üye
Üretici
Ben şahsen içeriğinde kenevir,nijer,aspir olan yemleri tercih etmiyorum. :)

Sultankuslimon2023

Yeni Üye
Hangisinin içeriği daha iyi sizce.
Merhaba karadeniz petten alışveriş yapıyorsanız güvenle yapabilirsiniz bütün yem ve vitaminleri oradan alıyorum. Karışık yem özel üretici kullanıyorum. Yanına extra aspur , yulaf , keten tohumu sağlık tohumu kullanıyorum . Yakın zamanda tekrar sipariş vereceğim hatta gerçekten memnunum

Kübra Ö.

Eski Forumcu
Uzman Mentör
Yazar
Kıdemli Üye
Üretici
Sebebini sormayı unutmuştum abla.Şimdi tekrar yem seçme merasimine girdim.Neden almayın demiştiniz
Ben mamaistten istediğim karışımı alıyorum.
Ama tek kuşunuz var ise petmarketburadadan jo mannes yemde alabilirsiniz. Onun içeriği de şu an piyasadaki çoğu yemden daha iyi.

Yiğit Ö.

Eski Forumcu
Araştırmacı Üye
Kıdemli Üye
Sebeb nedir bende merak ettim benim 3 kuşumda yiyor . Ve herhangi bir sağlık sorunu oluşmadı dışkısı filanda normal.
içeriği tamamen taş dolu oranları karışık taş konusunu üretici ile konuştuğumda yemlerde taş olmasının kaliteli olduğunun bir göstergesi olduğunu söyledi 😐

Sultankuslimon2023

Yeni Üye
içeriği tamamen taş dolu oranları karışık taş konusunu üretici ile konuştuğumda yemlerde taş olmasının kaliteli olduğunun bir göstergesi olduğunu söyledi 😐
6 aydan fazladır kullanıyorum hiç böyle bir şeye rastlamadım hatta bir kaç yerden ayni özellikli karışık yemi aldım bir kaç arkadaş birbirimize çeşitli yemleri yollayıp denedik fark yoktu 🤔🙄

Üst Alt