• Kafeskuslari.com ailesine hoş geldiniz..

Sizde kafes kuş türünüz hakkında paylaşım yapmak ve soru sormak için üye olunuz.
    Sizde ailede yerinizi alınız...

Bu vitaminleri hangi zamanda nasıl kullanmalıyım

mortsvivants

Eski Forumcu
Umarım görselini attığınız yerden almamışsınızdır, büyük ihtimalle aldınız umarım ürünler sağlamdır.

Pazartesi Gervit, Çarşamba Entrobac, Cumartesi Bt amin forte bunlar rutin kullanılacak.
Üretim için; taubenfit e50 5 gün boyunca yarım suluğa 5 damla şeklinde vereceksiniz, sonraki bir hafta taze su verilmeli.
Calci Lux haftada iki kez suluğa mercimek tanesi kadar veriyorsunuz.
Med tollyamin forte ile bt amin forte içeriği neredeyse aynı diye biliyorum, ikisi birer hafta dönüşümlü verilebilir.
Hatam varsa hocalarım düzeltir. :)

Yiğit Ö.

Eski Forumcu
Kıdemli Üye
Bunları aldım6lı setti, hangi zamanlarda kullancağımı bilmiyorum bazılarının suluğa ne kadar konulduğunuda bilmiyorum
Bt aminle med tollyamin beraber gereksiz olmuş. Bt amin yerinde sedochol alıp haftada 1 dönüşümlü kullanabilirsiniz. Calcilux haftada 1 ideal olur, e 50 de e vitamini eksikliği yoksa veya üretim amaçlamıyorsanız gereksiz. Pazartesi gervit çarşamba entrobac cuma med tollayimin\sedochol pazar calcilux olabilir. Kullanımlarını bilmiyorsanız söyleyebilirim.

cicikuş çitto

Aktif Üye
Umarım görselini attığınız yerden almamışsınızdır, büyük ihtimalle aldınız umarım ürünler sağlamdır.

Pazartesi Gervit, Çarşamba Entrobac, Cumartesi Bt amin forte bunlar rutin kullanılacak.
Üretim için; taubenfit e50 5 gün boyunca yarım suluğa 5 damla şeklinde vereceksiniz, sonraki bir hafta taze su verilmeli.
Calci Lux haftada iki kez suluğa mercimek tanesi kadar veriyorsunuz.
Med tollyamin forte ile bt amin forte içeriği neredeyse aynı diye biliyorum, ikisi birer hafta dönüşümlü verilebilir.
Hatam varsa hocalarım düzeltir. :)
Ordan alınca sahte ürün mü geliyor, eğer öyleyse siparişi iptal edebilirim, Karadenizpetten aldım

cicikuş çitto

Aktif Üye
Bt aminle med tollyamin beraber gereksiz olmuş. Bt amin yerinde sedochol alıp haftada 1 dönüşümlü kullanabilirsiniz. Calcilux haftada 1 ideal olur, e 50 de e vitamini eksikliği yoksa veya üretim amaçlamıyorsanız gereksiz. Pazartesi gervit çarşamba entrobac cuma med tollayimin\sedochol pazar calcilux olabilir. Kullanımlarını bilmiyorsanız söyleyebilirim.
Üretim için değil, evde beslediğim kuşların sağlığı için

Yiğit Ö.

Eski Forumcu
Kıdemli Üye
Ordan alınca sahte ürün mü geliyor, eğer öyleyse siparişi iptal edebilirim, Karadenizpetten aldım
Trendyoldan alınan ürünler problemli sahte veya karıştırılmış ürünler olabiliyor. Karadeniz pet iyidir ama mallarının arkasında yem konusunda durmuyorlar takviye konusunda dursalarda.