H HiSe Yeni Üye Katılım 8 Ocak 2022 Mesajlar 4 Tepkime puanı 1 Puanları 3 8 Ocak 2022 #1 Birkaç ay önce başladı ve hala geçmedi sizce bu sorun nedir ve tedavisi var mı?
B Bahar Y. Müdavim Katılım 9 Haz 2021 Mesajlar 671 Tepkime puanı -52 Puanları 0 8 Ocak 2022 #2 Eşi var mı kuşunuzun?
The Search Eski Forumcu Medya Sorumlusu Teknik Ekip Kıdemli Üye Akvarist Katılım 5 Kas 2021 Mesajlar 6,231 Tepkime puanı 7,542 Puanları 113 9 Ocak 2022 #3 Şimal Kuş' Alıntı: Eşi var mı kuşunuzun? Genişletmek için tıkla ... Eşi mi yolmuş olabilir hocam
B Bahar Y. Müdavim Katılım 9 Haz 2021 Mesajlar 671 Tepkime puanı -52 Puanları 0 9 Ocak 2022 #4 Yabi' Alıntı: Eşi mi yolmuş olabilir hocam Genişletmek için tıkla ... Ya dış parazit yada eşi yolmuş diye düşündüm Yasin hocam
Yabi' Alıntı: Eşi mi yolmuş olabilir hocam Genişletmek için tıkla ... Ya dış parazit yada eşi yolmuş diye düşündüm Yasin hocam
The Search Eski Forumcu Medya Sorumlusu Teknik Ekip Kıdemli Üye Akvarist Katılım 5 Kas 2021 Mesajlar 6,231 Tepkime puanı 7,542 Puanları 113 9 Ocak 2022 #5 Peki bunu nasıl çözebilir dış parazit ilacı mı yapmalı
B Bahar Y. Müdavim Katılım 9 Haz 2021 Mesajlar 671 Tepkime puanı -52 Puanları 0 9 Ocak 2022 #6 Evet vilmectin kullanılabilir
H HiSe Yeni Üye Katılım 8 Ocak 2022 Mesajlar 4 Tepkime puanı 1 Puanları 3 9 Ocak 2022 #7 Eşi var yumurtaları da var. Ayrıca deri dibinde siyah siyah küçük birşeyler var ne olduğunu biliyor musunuz ? Uçunca nefes alırken zorlanıyor
Eşi var yumurtaları da var. Ayrıca deri dibinde siyah siyah küçük birşeyler var ne olduğunu biliyor musunuz ? Uçunca nefes alırken zorlanıyor
Furkanmurat Eski Forumcu Kıdemli Üye Katılım 13 Tem 2021 Mesajlar 3,247 Tepkime puanı 3,294 Puanları 113 Yaş 28 9 Ocak 2022 #8 HiSe' Alıntı: Eşi var yumurtaları da var. Ayrıca deri dibinde siyah siyah küçük birşeyler var ne olduğunu biliyor musunuz ? Uçunca nefes alırken zorlanıyor Genişletmek için tıkla ... Kuş yumurta yaptığı için kalsiyum takviyesi yapın aşırı derece Vitamin vs vermediyseniz eşiyle didişiyordur. Kavga sesleri duyuyormusunuz yuvalık içerisinde
HiSe' Alıntı: Eşi var yumurtaları da var. Ayrıca deri dibinde siyah siyah küçük birşeyler var ne olduğunu biliyor musunuz ? Uçunca nefes alırken zorlanıyor Genişletmek için tıkla ... Kuş yumurta yaptığı için kalsiyum takviyesi yapın aşırı derece Vitamin vs vermediyseniz eşiyle didişiyordur. Kavga sesleri duyuyormusunuz yuvalık içerisinde
H HiSe Yeni Üye Katılım 8 Ocak 2022 Mesajlar 4 Tepkime puanı 1 Puanları 3 9 Ocak 2022 #9 Evet az önce oldu ve dikkat ettim iki tane yeni çıkan tüyünü kopardı dişiden
Furkanmurat Eski Forumcu Kıdemli Üye Katılım 13 Tem 2021 Mesajlar 3,247 Tepkime puanı 3,294 Puanları 113 Yaş 28 9 Ocak 2022 #10 HiSe' Alıntı: Evet az önce oldu ve dikkat ettim iki tane yeni çıkan tüyünü kopardı dişiden Genişletmek için tıkla ... Yavrusu varsa hangisi bakıyorsa birini ayırın b.ihtimal erkek çiftleşmek istiyor o sebepten dövüyor yavrularada zarar verir
HiSe' Alıntı: Evet az önce oldu ve dikkat ettim iki tane yeni çıkan tüyünü kopardı dişiden Genişletmek için tıkla ... Yavrusu varsa hangisi bakıyorsa birini ayırın b.ihtimal erkek çiftleşmek istiyor o sebepten dövüyor yavrularada zarar verir
H HiSe Yeni Üye Katılım 8 Ocak 2022 Mesajlar 4 Tepkime puanı 1 Puanları 3 9 Ocak 2022 #11 Anladım yani bu tüy sorunu herhangi bir parazitten kaynaklı değil mi ? Ve kalsiyum takviyesi için ne önerirsiniz en etkili Son düzenleme: 9 Ocak 2022
Anladım yani bu tüy sorunu herhangi bir parazitten kaynaklı değil mi ? Ve kalsiyum takviyesi için ne önerirsiniz en etkili