• Kafeskuslari.com ailesine hoş geldiniz..

Sizde kafes kuş türünüz hakkında paylaşım yapmak ve soru sormak için üye olunuz.
    Sizde ailede yerinizi alınız...

Tavsiye Et Bu şekilde durması alıştığı anlamına mı geliyor?

canbudakk

Yeni Üye
Merhabalar. Kuşum yanında bu şekilde duruyor . Alali 4 gün oldu genelde sürekli kaçma pozisyonundan duruyordu. Dün ilk defa dal farını çok az da olsa yedi. Kafes içerisinde elimde beklettim sakinleşti ve ortalama 20 dakika da sürse sonunda 1 kez yiyip cekildi. Şimdi bu sabah böyle duruyor yanımda. Bir sıkıntı var mı yoksa iyi bir şey midir ?1000323506.jpg

Semiha S.

Eski Forumcu
Moderatör
Uzman Mentör
Kıdemli Üye
Uyku pozisyonu bu. Sürekli böyleyse hastalık belirtisidir. Nadiren yapıyorsa uyuyordur. Yem yiyor mu?

canbudakk

Yeni Üye
Uyku pozisyonu bu. Sürekli böyleyse hastalık belirtisidir. Nadiren yapıyorsa uyuyordur. Yem yiyor mu?
Yem yiyor onda bir sıkıntı yok. iştahı da güzel ama geldiğinden beri yeşil ağırlıklı sıvı katı dışkı bırakıyor. Her akşam saat 10 da ışıkları kapatıyorum sabah 8.30 gibi yanına geliyorum uykusunu da alıyordur aslında ama bir hastalık halı de yok gibi. Ama sabah 8.30 dan beri hala hiç ötmedi biraz bu şekilde takılıyor. Yem yiyor ama

Semiha S.

Eski Forumcu
Moderatör
Uzman Mentör
Kıdemli Üye
Yem yiyor onda bir sıkıntı yok. iştahı da güzel ama geldiğinden beri yeşil ağırlıklı sıvı katı dışkı bırakıyor. Her akşam saat 10 da ışıkları kapatıyorum sabah 8.30 gibi yanına geliyorum uykusunu da alıyordur aslında ama bir hastalık halı de yok gibi. Ama sabah 8.30 dan beri hala hiç ötmedi biraz bu şekilde takılıyor. Yem yiyor ama
Yeni gelen kuşlarda dışkı değişimi normaldir. Gözlemlemeye devam edin ohalde.

canbudakk

Yeni Üye
Yeni gelen kuşlarda dışkı değişimi normaldir. Gözlemlemeye devam edin ohalde.
Ama bu tüylerini kabartip oturma huyu var Semiha hanım. Bilmediğim için yazıyorum rahatsız ediyorum kusura bakmayın. Tüylerini kabartip oturuyor genelde fakat sırf üşümesin diye kombiyi açtım evde kendim shortla gezebiliyorum yani sıcak diyebiliriz. Evden çalışıyorum o yüzden onun yanındayım sürekli. Papağan sesi açıyorum kendinden geçiyor çok hareketleniyor ötüyor, yem yiyor su içiyor bir sıkıntısı yok. Benden korkuyor alışmadi ama daha cok kısa zaman oldu diye bir şey yapmıyorum. 10 saat uyuyordur en kotu fakat yine de uyku modu hakim tuylerini kabartıyor. Bu durum Sevda papaganlarinda normal midir acaba

Üst Alt