• Kafeskuslari.com ailesine hoş geldiniz..

Sizde kafes kuş türünüz hakkında paylaşım yapmak ve soru sormak için üye olunuz.
    Sizde ailede yerinizi alınız...

Bu seferde ayagi sisti kusumun

gülderen1988

Yeni Üye
Buseferde ayagi sismis acaba neden enfeksiyon olmasin insallah spreyi kullaniyoruz gunde bikere

Şehmus BAKIR

İkon Üye
Yönetici
Yetkili Kurucu
Kurucu Üye
Mentör
Üretici
Tüle takılmış yada kapıya sıkışmış olabilir mi? Niye durup dururken şişti? Spreyi bir süre kullanmayalım teramycn deri melhem ı ile hafifçe masaj yaparak yedirerek sürelim

Doğacı

Eski Forumcu
Evet aynen ayagi yanmisti daha once ama iyi olmustu 2gundur boyle şiş
Ayağı yandıktan sonra söylenen tavsiyeleri yaptınız mı? Veteriner hekime götürdünüz mü? Tedavi süreci nasıl geçti neler kullandınız? Banyo yaptırdınız mı?

gülderen1988

Yeni Üye
Ayağı yandıktan sonra söylenen tavsiyeleri yaptınız mı? Veteriner hekime götürdünüz mü? Tedavi süreci nasıl geçti neler kullandınız? Banyo yaptırdınız mı?
Banyo yaptirmadim ilk baslarda gunduzleri rif geceleri fucidin kullandik sonra kestik kullanmayi bikac defa sprey ilac kullandik iyi olmustu onuda kullanmayi kestik iki gundur boyle sis keyfi falan yerinde ama ayagi sis vitaminlerini kullaniyoruz

Demet bükay

İkon Üye
Mod Yöneticisi
Yardımcı Mentör
Şampiyon Üye
Kıdemli Üye
Merhaba Gülderen hanım orada yara gördüm enfeksiyon kapmış olabilir. Spreyi kullanın lütfen bir yerden kapmış dışkı da değip kapmış olabilir

Ayvalık Jumbo Muhabbet

Eski Forumcu
Üretici
Suan ilac sürdüm iyi olur insallah
Merhaba, maalesef yanık yaraları enfeksiyon kapmış. Hatta diğer ayak da ödemli. Antibiyotik tedavisi lazım mutlaka. Hatay'da olduğunuz ve kuşun hızlı tedaviye ihtiyacı olduğu için normalde önermediğimiz beşeri ya da büyük baş antibiyotiği kullanacağız mecburen. İsmini saptayıp size döneceğim

gülderen1988

Yeni Üye
Suan fucidin sürdüm sabahta sprey ilac sıkmıştım neo caf adi

Ayvalık Jumbo Muhabbet

Eski Forumcu
Üretici
Suan fucidin sürdüm sabahta sprey ilac sıkmıştım neo caf adi
Bu ayağın durumu çok kötü. Antibiyotiği alıp başladınız mı? Zeolit tozunumelle besleme mamasına ekliyoruz.Entrobac, gerwit ve zeolit tozunu mamaist den sipariş edebilirsiniz Kuşun direncini arttırmak için zeolit.önerimiz. Ama antibiyotik şart bu çocuğa. Aslında bir veteriner görse çok iyi olurdu

gülderen1988

Yeni Üye
Zeolit tozu gerwit entrobac var bizde bunlari 2gunde bir suyunu degistirip suyunun icine koyuyoruz degilmi oyle yapiyorum

Demet bükay

İkon Üye
Mod Yöneticisi
Yardımcı Mentör
Şampiyon Üye
Kıdemli Üye
Zeolit tozu gerwit entrobac var bizde bunlari 2gunde bir suyunu degistirip suyunun icine koyuyoruz degilmi oyle yapiyorum
Merhaba Gülderen hanım çok şişmiş ayağı fazlaca enfeksiyon kapmış. Zeolit tozunu mamaya katıp şiringa ile yedirmelisiniz 2 çay kaşığı mamaya çaykaşığının ucuyla katıp verin lütfen. Yeni fotoğraf atar mısınız?

Demet bükay

İkon Üye
Mod Yöneticisi
Yardımcı Mentör
Şampiyon Üye
Kıdemli Üye
Merhaba Gülderen hanım çok şişmiş ayağı fazlaca enfeksiyon kapmış. Zeolit tozunu mamaya katıp şiringa ile yedirmelisiniz 2 çay kaşığı mamaya çaykaşığının ucuyla katıp verin lütfen. Yeni fotoğraf atar mısınız?
Yalnız duygu hanım bactrim şurup demiş ama o ilaç bildiğim reçete ile alınıyor. Doğru enfeksiyon ve ödem giderici. Fakat dediğim gibi reçeteli bir şurup. Umarım temin edebilirsiniz.😔Nereden enfeksiyon kaptı çok üzülüyorum yavrucağa.bir veteriner hekim de yazabilir ücretli alırsınız.

Üst Alt