• Kafeskuslari.com ailesine hoş geldiniz..

Sizde kafes kuş türünüz hakkında paylaşım yapmak ve soru sormak için üye olunuz.
    Sizde ailede yerinizi alınız...

Bu nedir

Mustafa27

Eski Forumcu
Kıdemli Üye
Geçmiş olsun, çarpma gibi görünüyor

Mustafa89

Eski Forumcu
Moderator
Uzman Mentor
Kıdemli Üye
Üretici
Yem yemesinde sorun var mı? Ceresinde kırık vs? Resimden çok net anlaşılmıyor. Açık yara yoksa terramcin sürün birkaç gün.

Tugcee708

Paylaşımcı
Yem yemesinde sorun var mı? Ceresinde kırık vs? Resimden çok net anlaşılmıyor. Açık yara yoksa terramcin sürün birkaç gün.
Görünen açık bir yara yok ama kanamis ve kabuk bağlamış ben başta yara olduğunu anlamadım su ve kulak çubuğu ile silmeye çalışmıştım üç dört gün önce orayı kaldırınca tekrar kanadı orası hiç dokunmuyorum o yüzden

Mustafa89

Eski Forumcu
Moderator
Uzman Mentor
Kıdemli Üye
Üretici
Beslenemiyorsa kursaktan besleyin ya da birine yaptırın. Bağışıklığı düşerse çabuk mikrop kapar yaradan. Gelişmelerden haberdar edin.

Tugcee708

Paylaşımcı
Beslenemiyorsa kursaktan besleyin ya da birine yaptırın. Bağışıklığı düşerse çabuk mikrop kapar yaradan. Gelişmelerden haberdar edin.
Besleme yapabiliyorum ancak darı yem yiyor ama hep bi sindirememe gibi hareketler yapıyor grit kum vs. var yaranin bi kısmı düştü bi kısmı duruyor hiç dokunmuyorum artık çünkü ne zaman iyilik yapmaya çalışsam yanlış bir şey oluyor.

Mustafa89

Eski Forumcu
Moderator
Uzman Mentor
Kıdemli Üye
Üretici
Besleme yapabiliyorum ancak darı yem yiyor ama hep bi sindirememe gibi hareketler yapıyor grit kum vs. var yaranin bi kısmı düştü bi kısmı duruyor hiç dokunmuyorum artık çünkü ne zaman iyilik yapmaya çalışsam yanlış bir şey oluyor.
Bu kanamadan önce kusma hareketi yapıyor muydu? Kusuyor mu peki?

Mustafa89

Eski Forumcu
Moderator
Uzman Mentor
Kıdemli Üye
Üretici
Besleme yapabiliyorsanız zeolitli yapın. Günde iki kere (Birine entrobac diğerine zeolit şeklinde)

Üst Alt