Bestynr
Yeni Üye
Merhaba iki hafta önce erkek bir muhabbet kuşu sahiplendim. Hayatımda ilk defa hayvanlarla bu kadar yakın bir ilişki içerisindeyim. Son iki gündür yaşanılanları sizlerle paylaşmak istiyorum. Yavru bir kuş satın aldım ve o kadar zeki bir kuş ki bana nasıl böylesi denk geldi bilmiyorum. Birbirimizle ilk zamanlar pek anlaşamıyorduk ilk önce eşimin parmağına geldi kafeste ve bana asla gelmedi. Şimdi ise benden asla kopamıyor. Bütün gün beraberiz dışardı olduğum zamanlar hariç hep beraber onunla vakit geçirmeye çalışıyorum. Ona şarkı söylemeye başladığımda herşey değişti. Hipnotize olmuş gibi bana bakmaya başladı ve otururken onunla yanyana oturuyorum. Daha doğrusu kafes hep yanımda.2 gündür başka bir odaya gidip iş yaparken sürekli ötüp beni çağırıyor gelince susuyor. Televizyon izlerken ona bakmam için türlü türlü şebeklikler yapıyor. Beni sevdiğinin işk sinyallerini böylelikle almış oldum. Dün akşam sebepsiz yere beni iki kere gagaladı. Ve biraz yüksek sesle konuştum ve benden uzak bir yere koydum. Ona bakmam için o kadar farklı ötüyordu ki içli içli. Dedim ki kesinlikle küstüğümü anladı. Çünkü onun öncesinde biraz ilgi gösterememiştim o da bana küsmüştü. Daha sonra onu ilk defa kafesten çıkarmaya çalıştık ve biraz boğuştuktan sonra kendiliğinden çıktı ilk denememizde duvarlara vurup korkmuştu ama bu sefer o kadae güzel uçtu ki sanırım odayı tanıdı ama bir yer hariç birden televizyonun arkasına vurup yere kapaklandı o anda çıldırdım ve ağlamaya başladım. İşte o an onu nasıl sevdiğimi anlamış oldum. Sonra yanıma uçtu ve eşime asla gelmek istemedi ağlayarak onunla konuşmaya çalıştım izin verse heryerini öpecektim dünden beri sürekli kafesine gidiyorum. Onun düşüsü gözlerimin önüne geldikçe sürekli yanında olma ihtiyacı hissediyorum. Sizlerle paylaşmak istedim.