• Kafeskuslari.com ailesine hoş geldiniz..

Sizde kafes kuş türünüz hakkında paylaşım yapmak ve soru sormak için üye olunuz.
    Sizde ailede yerinizi alınız...

Bu kuşta kızgınlık yumurtası mı var?

Feyza T.

Eski Forumcu
Emektar Üye
Kuyruğunda sekme var mı, eşi var mı, dışkıda büyüme var mı? Kısa Bir video, yeni dışkı resmi ve bir de ceresini görebilir miyiz ceresinde fazla kabuklanma var gibi geldi

Feyza T.

Eski Forumcu
Emektar Üye
Siz dediğim gibi dışkı ve cere fotoğrafını ve tünekte kısa bir videosunu gönderin lütfen

Melisa41

Tutkulu
Kuyruğunda sekme var mı, eşi var mı, dışkıda büyüme var mı? Kısa Bir video, yeni dışkı resmi ve bir de ceresini görebilir miyiz ceresinde fazla kabuklanma var gibi geldi
Ben bişey sorucam benim muhabbet kuşu yagmur 4 aylık ama bulut büyük bunlar ayırmadan ciftlesiyorlardi yuvalık sipariş ettim şimdiden ama erken değil mi nasıl davransam bilemedim bu konu ile ilgili olunca sormak istedim 🙂

Melisa41

Tutkulu
Sondaki cap cut efektine takılmayın videonun sesini kıstım,videoyu dikkatli izleyin,12.saniyeden sonra dışkılarını gösteriyorum
Diskisinda bir sorun yok bence benim bildigim dışkının her zamankinden fazla ve büyük olması gerek bunun için ama kuyrukta sekme kanatları düşmüş iyice kuşun yumurtası var gibi gözüküyor

Son düzenleme:

Feyza T.

Eski Forumcu
Emektar Üye
Yani dışkıları yumurta var gibi değil, hocalarımıza danışmak gerekir @Şehmus BAKIR

Feyza T.

Eski Forumcu
Emektar Üye
Ben bişey sorucam benim muhabbet kuşu yagmur 4 aylık ama bulut büyük bunlar ayırmadan ciftlesiyorlardi yuvalık sipariş ettim şimdiden ama erken değil mi nasıl davransam bilemedim bu konu ile ilgili olunca sormak istedim 🙂
Ayırın ayrı kafeslerde dursunlar dişi büyüyene kadar, henüz çok küçük

Feyza T.

Eski Forumcu
Emektar Üye
Bununda eşi ölmüş 2 hafta önce tek kalmaktan kızgınlık yumurtası oluşmuş olabilir bedeninde çünkü yumurtlama belirtileri var
Yumurtlamanın en önemli belirtilerinden biri dışkıda büyümedir. Sizin kuşunuzun dışkılarında yumurta belirtisi yok, ama yine de hocalarımızın yorumlarını bekleyelim 🙏

Mert.

Eski Forumcu
Bana yumurta var gibi geldi. Niyese

Şehmus BAKIR

İkon Üye
Yetkili Kurucu
Kurucu Üye
Üretici
Bekleyelim bakalım 5 gün

Kübra Ö.

Eski Forumcu
Yazar
Kıdemli Üye
Üretici
Ayirmistim öyle demişlerdi dışkıları bu görünce ama bu ayırmadan önce olan şimdi bu konuyu konuşunca şüphe duydum
4 aylık kuşun çiftleşmesine neden izin veriyorsunuz ki? 😳 O kuş yumurtayı nasıl çıkaracak? Yumurta yaptı diyelim küçük olduğu için bir sürü sıkıntı çıkar. Yazık günah hayvana...

Üst Alt