• Kafeskuslari.com ailesine hoş geldiniz..

Sizde kafes kuş türünüz hakkında paylaşım yapmak ve soru sormak için üye olunuz.
    Sizde ailede yerinizi alınız...

Bu kuşlar eş tutmuşmu

DarkWind

Yeni Üye
Evet kur yapıyorlar, eş olmuşlar eğer çiftleşme yoksa verebilirsiniz 😊
Bu salatadan da verin 🙏
Ondan geçen pazartesi verdim bu pazarteside vericem

DarkWind

Yeni Üye
hocam bi sorum olucak kuşlar benim bilgisayarımın olduğu odada ışık biraz var gece 4 5 e kadar bilgisayar kullanıyorum sabah 9 10 gibi ötmeye başlıyorlar uykularında bi sorun olurmu gece tam uyuyamazsa gündüz uyurmu @Burçak A.

Demet bükay

İkon Üye
Mod Yöneticisi
Yardımcı Mentör
Şampiyon Üye
Kıdemli Üye
hocam bi sorum olucak kuşlar benim bilgisayarımın olduğu odada ışık biraz var gece 4 5 e kadar bilgisayar kullanıyorum sabah 9 10 gibi ötmeye başlıyorlar uykularında bi sorun olurmu gece tam uyuyamazsa gündüz uyurmu @Burçak A.
En geç 11 gibi örtün üzerlerini yoksa gündüz stres olurlar, kışın doğada 6 gibi uyuyup 8 gibi kalkarlar yani ortalama 12 saat uyurlar, evde ise en az 7-8 saat uyumalılar

DarkWind

Yeni Üye
@Demet bükay

Hocam iyi akşamlar bi sorum olcak dişi yuvalığa giriyor çıkıyor bikaç defa gördüm erkek sabah yem kusuyordu Kızgınlık yumartası atma ihtimali varmı birde tahminen kaç güne yumurtlar kuşum biraz yağlı zeytinyağı sürdüklerini gördüm benim yapmam gereken birşey varmı
@Burçak A.

Ekli dosyalar

Son düzenleme:

Demet bükay

İkon Üye
Mod Yöneticisi
Yardımcı Mentör
Şampiyon Üye
Kıdemli Üye
@Demet bükay

Hocam iyi akşamlar bi sorum olcak dişi yuvalığa giriyor çıkıyor bikaç defa gördüm erkek sabah yem kusuyordu Kızgınlık yumartası atma ihtimali varmı birde tahminen kaç güne yumurtlar kuşum biraz yağlı zeytinyağı sürdüklerini gördüm benim yapmam gereken birşey varmı
@Burçak A.
Merhaba çifleşme olursa kızgınlık yumurtası olmaz, beklemeniz gerekli artık😊ilk çifleşmeden itibaren 15-20 gündür

Burçak A.

İkon Üye
Moderatör
Uzman Mentör
Kıdemli Üye
@Demet bükay
Hocam dişi kuşumun ceresi kreme dönmeye başladı kesin yumurtası var gibi gözüküyor çiftleştiğinin belirtisi olabilirmi cerenin krem rengine dönmesi
Dişi kuşunuzun ceresiyle alakalı bir durum değil ancak poposu şişmiş muhtemelen gebe ☺🌸

Üst Alt